![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Klobouk píše:Ted jsem to zkousel a neprska, jenom sem tam to pri doteku kobyly luplo, ale fakt hodne malinko a to jsem dal schvalne volume a gain na max(nevim jestli to ma vliv), ale nekde na foru se myslim podobny problem resi.
jakub.kubaaa píše:Joo jen takový malý lupnutí ... S tim mám problém já, a dokonce i kámoš na basovym micro cube ..
filo01 píše:jakub.kubaaa píše:Joo jen takový malý lupnutí ... S tim mám problém já, a dokonce i kámoš na basovym micro cube ..
To samé dělá i moje fenderácké kombo.
Bummer píše:Zrovna na RHCP by možná nebylo marný koupit na doma nějakou malou lampu, co se bude i při malé hlasitosti dobře nakřápávat. Něco fenderózního.
Bummer píše:Efekty jsou fajn, ale pokud chceš slušný zvuk na RHCP, tak tohle je podle mě slepá ulička. Clean je prostě čistý. Ale nic víc. Na efekty si můžeš pořídit pro začátek nějaký mulťák (na bazaru bývají ty základní - třeba Korg AX3G, který tu někdo docela chválil - za slušné ceny).
sebous píše:Teď byla na bazaru za dobrou cenu laney cub 8 malá lampa na které by se to dalo dostat. Jinak na tom crate tyhle crunche v pohodě vykouzlíš myslím že výrok že bez krabky je to na nic platí jen pro nějaký metaloidní prasárny(a teď dostanu)
Jinak vox valvetronix má hezký simulace cruch zvuků, ale lampa by asi byla ideální.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků