Díky za odpovědi. . . .
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

KIWI píše:Osobně ne, ale oc jsem slyšel, tak tyhle Rolandy jsou moc fajn kombíčka. Bude ti tahle odpověď k něčemu? Zřejmě ne. lae aspoň vidíš že je lepší žádnej příspěvek než blbej.

qwer píše:tyhle rolandy jsou paradni.. kdyby neexistovala rada AD od VOXe, tak by me stala v pokoji zrovna tahle kostkaa za tu cenu je to paradni kombo si myslim. nevim ale, jestli bude Cube stacit do zkusebky, moje 30 staci, ale nevim co ten roland...

Metallistic píše:qwer píše:tyhle rolandy jsou paradni.. kdyby neexistovala rada AD od VOXe, tak by me stala v pokoji zrovna tahle kostkaa za tu cenu je to paradni kombo si myslim. nevim ale, jestli bude Cube stacit do zkusebky, moje 30 staci, ale nevim co ten roland...
Stejně nehraju v kapele takže na doma(do bytu) to snad bude i moc no![]()

tallicaman píše:Mam doma 30x, ta ma navic ladicku (kupodivu chromatickou a fungujici) a dyna amp. Kombo hraje dost stredobasove, asi to bude reprem. Jinak pouzivam r-fier - ma velke zkresleni, dyna amp, pripomina vzdaaalene neco jako lampu, vyborny je acoustic a na blues black panel, metal je podle me k hovnu a classic taky. Jinak vestevene efekty sou podle me naprosto uzasne akorat ze je nemozes vypnout a zapnout nohou dle potreby jak krabicku, ale na doma... Ma to aj power squeezer, coz je omezeni vykonu na 5W ale jeste vic to zahuhla kombo, takze je to nepouzitelne. Doma hraju na ctvrt plynu a staci.
Jo a 20x si neber bo tam mas min simulaci a to by uz nemusela byt zas tak dobra koupe;) (sak se podiv na stranky bossu...)

Nero píše:Myslim že má navíc ladičku, dyna amp a to omezení výkonu na 5W nebo co to je ten power squeezer...

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků