od koko » 14.12.2010 0:11
Tak hlasim ze jsem prave dokoncil kompletni 6tl. FS pro 40xl. Puvodne jsem mel jen dvoutlacitkovej mzikovej bez ledek. Prikoupil jsem tedy z Kytar.cz jeden Randall RF4G3 za 890,-. Je pekne provedenej, ma 4 prepinace a 4 ledky, kabel na konektorech. Ty ledky se prave hodí, bo tech prepinacu uz je tam moc. Kombo jsem prehodil na prepinace (viz navod) a vnitrni zapojeni FS jsem lehce prepajel tak, aby se vzdy budto pripojila ledka primo - tece tam totiz asi 3mA pri 3,2V a to spolehlive ledku rozsviti a efektum neublizi a zapne je. Pri druhe poloze prepinace dojde k rozepnuti obvodu a k vypnuti efektu. S mzikovejma spinacema se ledky alespon pokud ja vim nedaji smysluplne pouzit. Dale jsem musel misto puvodniho 6koliku pripojit 2 stereo jacky a vyhledat vhodne zapojeni aby spinace souhlasily s rozlozenim jako ty na kombu. Posledni zmenou byla zamena leveho spinace (pravy mzikovy musi pro spravnou funkci zustat) za prepinac v puvodnim dvojitem FS. Jeste upozornuju ze ten mzikovy musi byt zapojen opacne nez je bezne, tzn. ze vsechny 3 fousy jsou spojeny a pri odpojeni jednoho ziveho dojde ke zmene.Tento dvojity FS je nyni zapojen do krajni sekce Looper/Delay. Celkem prace na hodku i s laborovanim co a jak. Maká to spolehlive. Jinak samozrejme ideal je lista s 5 prepinaci a 1 spinacem vpravo + ledky .
- Přílohy
-

BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32