Zdravím...
... no prostě, jde mi o to, jestli je vůbec možný (normální, logický a jestli to není jen blbos), zapojit preamp (např. engl E530) do zesilovače. Nemyslím koncovej ale celou hlavu. Vaše názory a zkušenosti si rád poslechnu.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Bummer píše:Přes smyčku - do returnu.
bubucci píše:já su z té smyčky vždycky doplantaný. Je 50% šance, že ji bez označených kabelů zapojím napoprvé správně, ale moje úspěšnost je tak 30%
Hanz456 píše:Takže se mi potvrdilo, co jsem si myslel:-) A potom, kam s G-majorem? Ten engl má efektovou smyčku svoji ale kdybych se náhodou rozhod pro jinej?
bubucci píše:Bummer píše:Přes smyčku - do returnu.
Může si vybrat
Já mám napsané Send/preamp output ale když se nad tím zapřemýšlím, tak je to výstup z preampu z hlavy. A Return/power amp input
Bummer má pravdu.
Stanley06 píše:podle mě by mělo jít použít preamp -> multiefekt ->return smyčky ->konec za předpokladu, že ten multiefekt bude mit truebypass, abys ho moh vypnout, což?
Stanley06 píše:co to máš za haluz aparát?
Effects Loops—Individual WARM Ch.; HOT Ch. & Global (serial) Effects Loops
bubucci píše:A jsme doma, ty můžeš použít smyčku pro každý kanál zvlášť a nebo tu Global pro oba dohromady.
Hanz456 píše:bubucci píše:A jsme doma, ty můžeš použít smyčku pro každý kanál zvlášť a nebo tu Global pro oba dohromady.
To právě nevim...nemam to bohužel na čem vyzkoušet
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník