![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Dulezity je, ze ma dve zily a ne zilu a stineni. A taky ze ma vetsi prurez, ale to clovek bez porovnani spatne odhadne. Silovej kabel by mel mit 1,5mm2 (prurez dratu) a vice.
Upozorneni pro vsechny, kteri si silovy kabel chteji spajet: Ujistete se, ze mate doma dobrou pajku. Pokud ta vase ma zoxidovany hrot a/nebo je slaba, je dost mozne, ze nebudete mit sanci to napajet. Ja se takhle napalil, asi 2 hodiny jsem zkousel pajet silovy kabel dvema ruznyma pajkama a nic. Pak jsem vzal treti (ktera navic mela stejny parametry jako jedna z tech dalsich dvou!) a slo to samo
Metrovy kabel Sommer + konektory Neutrik = 200Kc (MusicData)
Wohma píše:Problem je ten, ze pokud ma pajka malou vyhrevnost, tak ses v pytli - teplo utika tlustsim kabelem rychleji, kdyz jsem drat pocinoval, tak jsem uz pak nebyl schopen ho znovu roztavit. A pajet umim, kabely si pajim sam a nemam problemAle pajeni za studena je k nicemu.
Red Bull píše:Tak já mam nově silovej kabel Klotz a jsem moc spokojenej je masivní a solidní.
Moleek píše:Ty silový kabely sou sice fajn, ale tak uplně nechápu co je ta SPEAKON koncovka a k čemu je dobrá, když boxy i zesilovače maj díry normálně na jack ne?
daron521 píše:Čo znamenajú tie čisla 50x0,25 u toho klotza. A ešte jaky rozdiel je medzi reproduktorovými a prepojovacími kabelmi.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Bummer a 5 návštevníků