![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Caggan píše:vim ze se ptam asi pěkně blbě, ael jaksi jsem nepochopil co to ta silova kabelaz je
Závada, kterou popisujete, vypadá na to zkrat mezi žhavením a anodou výkonových elektronek, což bývá obvykle způsobeno špatným kontaktem mezi zesilovačem a reproboxem. Výsledkem bývá buď zničená výkonová elektronka, nebo sokl, nebo obojí.
Scyther píše:to mi nejde do hlavy. Pokud nemas zapojenou bednu, tak ti shori koncak? Od kdy? Neni zapojena bedna, neni obvod, nemuze dojit k poskozeni pokud se nemylim. Ale pri zkratu probiha obvodem vetsi nez povoleny vykon a to odpali bednu. dle meho bude stanovisko, az prijde zesil z opravy, znit: Poskozeni koncove lampy z duvodu zkratu na vystupu. Ne kvuli nepripojeni bedny. Spis kvuli tomu, ze nekde doslo ke zkratu. mozna se mylim. Pak sorry.
Caggan píše:vim ze se ptam asi pěkně blbě, ael jaksi jsem nepochopil co to ta silova kabelaz je

Maples píše:naopak...do lampovýho aparátu nemusí bejt píchlej nástroj, nejdůležitěšjí je propojení s bednou, protože do ní se opírá všechna síla, i když to nehraje! jenom nepropojením s reproboxem může odpálit koncák!
Smrťokvítek píše:Scyther píše:to mi nejde do hlavy. Pokud nemas zapojenou bednu, tak ti shori koncak? Od kdy? Neni zapojena bedna, neni obvod, nemuze dojit k poskozeni pokud se nemylim. Ale pri zkratu probiha obvodem vetsi nez povoleny vykon a to odpali bednu. dle meho bude stanovisko, az prijde zesil z opravy, znit: Poskozeni koncove lampy z duvodu zkratu na vystupu. Ne kvuli nepripojeni bedny. Spis kvuli tomu, ze nekde doslo ke zkratu. mozna se mylim. Pak sorry.
hele, já o tom někde četl, že lampy mají tohle prostě řešené jinak. Je to tak jak říká maples pokud si to dobře pamatuju. Ná výstupním trafu musí být zátěž jinak odděláš konec.
feki píše:jestli máš dva výstupy , tak jeden bude 8 Ohm a jeden 16 , neměl bys to zaměnit. Jestli má bedna dva vstupy tak tan jeden bude na propojení další, nebo jinak zapojuje Ohmy u vnitř. Měl bys si nechat od někoho z okolí rači poradit.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků