mam novou kytaru epiphone sg a kombo roland cube 40 a při zapojení to šumí a praska i na čistem a zkreslenem kanalu ale když přitlačím strunu nebo i kabl tak to přestane. kde je chyba?
Taky teď s tím mám problém. Koupil jsem si novou kytaru Strata Squier standard. Měl jsem půjčenej celej set Stagg, takže jsem to zkoušel zapojit do toho sh*t komba Stagg a je slyšet velký šum. Trochu se zmírní, když kytaru uzemním rukou, ale i tak je pořád celkem dost hlučný. U předešlé kytary (taky nejlevnější Stagg) to kupodivu nedělalo. Zkusím zanést kytaru ke kytaráři, aby se mrknul na elektroniku, jelikož té absolutně nerozumim
Měl jsem problém se šumem, když jsme bydleli v Praze v bytě, kde byla elektroistalace s padesátých let, to bylo neštěstí. šum a příjem všeho. Teď v novostavbě, mimo vesnici nemám s šumem problém, dokonce ani Zvex FF mi nechytá žádné stanice. krutý problém s uzemnění mi dělal i oldmade prodlužovák
Mám ten istý problém. Ak na gitaru nehrám a nedržím hmatník, tak proste počuť s komba šum. Niektorý mi vraveli že to je káblom. Áno je pravda že ho mám trochu ohnutý. Može to byť tým?