Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Šumění v kombu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Šumění v kombu

Příspěvekod Provar » 6.10.2011 20:41

Dobrý den, mám problém, mám konbo Laney LV100 a dnes se mi objevil takový problém. Už při dání hlasitosti na 3/10 mi začíná v kombu při zahrání basových strun šumět a bručet při přidání hlasitosti se to ještě zvyšuje.. Tak nevím jestli mám kombo vyreklamovat, protože mi to dříve nedělalo.. Kombo mám necelý rok.

Díky za odpovědi.
Provar

Re: Šumění v kombu

Příspěvekod Bummer » 6.10.2011 21:29

Vyreklamuj. Jestli jsi nedělal žádné modifikace, tak je to nejlepší cesta. Opravou v neoficiálním servise bys záruku stejně ztratil.

Takže hlavně se ujisti, že není problém někde jinde - po cestě signálu z kytary do aparátu. Odstraň z ní všechno a nech jen kabel. Když se to neztratí, zkus jiný kabel. Když ani pak, zkus jinou kytaru. A až pak reklamuj.
Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) DIMAVERY PB-320 Digitech Hardwire CR-7 Digitech Hardwire DL-8 Blackstar HT-Club 40 fake Shure SM58 M-Audio Fast Track

Vintyč moudžou.
Bummer

Věk: 23

Re: Šumění v kombu

Příspěvekod Provar » 6.10.2011 21:35

Ano, donesu do hudebnin.. kde vyzkouším víc kytar a tak.. přemejšlím jestli není i strunami, protože jsme to s tím prodavačem zvedali aby nedrnčeli. No uvidíme! Každopádně díky! :)
Provar

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy