![]() |
![]() |
![]() |
|
|
LAMA píše:Psal že to dělá i když tam strčí jenom redukci. To bude v té elektrice. Dyž tam ten JACK zastrčíš, tak v té samici sepne kontakt. Když tam nemáš kabel tak máš odpojené repro, nebo něco na ten způsob (ochrana). Ruchy ze sítě to taky nebudou (myslím), protože to by byl brum (50Hz a harmonické). Takže to tím že nemáš uzemňený kombo. Mě taky šumělo kombíčko. sem to uzemňil a byl pokoj. Jenom musíš zjistit kde je chyba
LAMA píše:Dobře otevřu svou 13. komnatu.......Měl sem nouzově prodlužku bez PE vodiče. Zjisti jestli je problém v těch zásuvkách nebo kde... Hledej šmudlo
Demilich píše:Pěkně řečeno![]()
No jinak musíš furt hrát a nepůjde to slyšet, když to přehlušíš![]()
Takže udělej rekonstrukci domácí rozvodné sítě a pak dej vědět
Demilich píše:No když ho zapnu (bez kabelu zastrčeného) tak chvíli, řádově 3 vteřiny cca, to tak trochu brumí než se nabijou kondíky a pak hop a je úplně potichu (a už je ready na pařbu)..
Zkoušel jsem dát v tomto tichém stavu overdrive kanál s gainem na polovině a volume taky na polovině kabel do komba (bez kytary), jen to luplo a úplně malinko to začlo šumět (měl jsem hlavu u repráku tak jsem to slyšel jinak bych to asi nepostřehl), to je vše.......
Kombo mám normálně na koberci doma v paneláku, kde elektrika je tahaná opravdu bůhví jak...
EDIT: Jestli ti to šumí, tak to asi bude nekvalitním kabelem. Musíš ale správně identifikovat a rozlišovat slova brum a šum
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků