Takže jedině hlavu a někde sehnat levný box.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
silenski píše:No já bych doboručil taky Crate máme ho v zušce a na takový tvrdší styly se to hodí.Jinak te lázen v tý úkázce vypadá šíleně, ale taky to zní celkem dobře
tallicaman píše:Na lampace bych se asik vysral. To se na soad musi vytavit a doma na zkouseni je to naprd... teda pokud pan nema zkusebnu nebo barak, kde nikoho nerusi... Rozhodne taky nebrat laney, to se na metal neda, leda s krabkou. Line6 spider je chemie, ne, vazne je... Za me Roland

silenski píše:No já bych doboručil taky Crate máme ho v zušce a na takový tvrdší styly se to hodí.Jinak te lázen v tý úkázce vypadá šíleně, ale taky to zní celkem dobře
\Smrťokvítek: smazán doublepost

Souhlas.tallicaman píše:Na lampace bych se asik vysral. To se na soad musi vytavit a doma na zkouseni je to naprd... teda pokud pan nema zkusebnu nebo barak, kde nikoho nerusi... Rozhodne taky nebrat laney, to se na metal neda, leda s krabkou. Line6 spider je chemie, ne, vazne je... Za me Roland

*Twisted.Brother* píše:omg vykašlete se na to co je a co není dobré na metalstejně to nepozná a nejdřív se taky musí naučit hrát ....
aaasdfggg píše:Nechi otevirat novej topik a chtel bych se zeptat na ROLAND CUBE 30X. Tady je o nem neco malo psane ale jeste pro dobry pocit bych se chtel zeptat. Doporucili by jste ho? Dival jsem se na jutubu na ukazky a dost se mi to libilo. Asi to nebudou vyhozene penize ze? DIk Smile
Jasne, je super, muzu leda doporucit Nadchlo me, kolik ma basu. Prez lpcko je mivam v polovine tretiny, stredy na trictvrte a vysky mezi trictvrte a celou. Nekdo je zvykly to otocit vic a tak pak rika, ze je to jak prez perinu, ale da se to dostelovat. Zkus a uvidis, chybu s tim neudelas (ja bych nemenil, leda za tu lampu, ale to doma nemuzu ). Je tam dobra aj ta ladicka (jen tak mimochodem ).
aaasdfggg píše:Jasne, je super, muzu leda doporucit Nadchlo me, kolik ma basu. Prez lpcko je mivam v polovine tretiny, stredy na trictvrte a vysky mezi trictvrte a celou. Nekdo je zvykly to otocit vic a tak pak rika, ze je to jak prez perinu, ale da se to dostelovat. Zkus a uvidis, chybu s tim neudelas (ja bych nemenil, leda za tu lampu, ale to doma nemuzu ). Je tam dobra aj ta ladicka (jen tak mimochodem ).
Diky to jsem chtel slysetPo brygade bude doma kraval
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků