Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Vhodné kombo na doma do 5000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Příspěvekod Smrťokvítek » 26.07.2008 9:45

A kde stojí ten Blackheart 5000 ? Kombo stojí 6. :P
Takže jedině hlavu a někde sehnat levný box. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Smrťokvítek
Moderátor

Příspěvekod stronger » 26.07.2008 11:25

Teď mě asi všichni ukamenujou :D Ale podle mého názoru by vůbec nebyla škoda zkusit Line 6 spider III http://kytary.cz/line6-spider-iii-15/89 ... 92:0:0:1:0¨, hodně lidí to pomlouvá a tak... ale mě se ten zvuk líbí,mam to doma a jsme spokojenej.krabku 100% potřebovat nebudeš má to hodně silný zkreslení,4 kanály a efekty s kterýma si můžeš pohrát :) já mam sice tu 30W,a v naší zkušebne se tim chytám :)
Jedna z možných ukázek http://www.youtube.com/watch?v=uVDx5xN9yyU
stronger

Příspěvekod silenski » 26.07.2008 16:57

No já bych doboručil taky Crate máme ho v zušce a na takový tvrdší styly se to hodí.Jinak te lázen v tý úkázce vypadá šíleně :lol: , ale taky to zní celkem dobře

\Smrťokvítek: smazán doublepost
silenski

Příspěvekod romcx75 » 26.07.2008 17:41

silenski píše:No já bych doboručil taky Crate máme ho v zušce a na takový tvrdší styly se to hodí.Jinak te lázen v tý úkázce vypadá šíleně :lol: , ale taky to zní celkem dobře

myslíš micka ? hm :D
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!"

kytara: Epiphone Tommi iommi signature
AMP: Randall RH50T
Box: Framus fr 212
romcx75

Příspěvekod tallicaman » 26.07.2008 23:22

Na lampace bych se asik vysral. To se na soad musi vytavit a doma na zkouseni je to naprd... teda pokud pan nema zkusebnu nebo barak, kde nikoho nerusi... Rozhodne taky nebrat laney, to se na metal neda, leda s krabkou. Line6 spider je chemie :lol: , ne, vazne je... Za me Roland :wink:
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
tallicaman

Příspěvekod Farrell » 26.07.2008 23:32

Vox Valvetronix.
Obrázek
Farrell

Věk: 22

Příspěvekod SoaD » 27.07.2008 9:42

tallicaman píše:Na lampace bych se asik vysral. To se na soad musi vytavit a doma na zkouseni je to naprd... teda pokud pan nema zkusebnu nebo barak, kde nikoho nerusi... Rozhodne taky nebrat laney, to se na metal neda, leda s krabkou. Line6 spider je chemie :lol: , ne, vazne je... Za me Roland :wink:

V baráku nikoho neruším
Obrázek
SoaD

Příspěvekod *Twisted.Brother* » 27.07.2008 9:50

silenski píše:No já bych doboručil taky Crate máme ho v zušce a na takový tvrdší styly se to hodí.Jinak te lázen v tý úkázce vypadá šíleně :lol: , ale taky to zní celkem dobře

\Smrťokvítek: smazán doublepost

Aha .. úchvatně :lol:
Obrázek
*Twisted.Brother*

Příspěvekod Demilich » 27.07.2008 10:34

tallicaman píše:Na lampace bych se asik vysral. To se na soad musi vytavit a doma na zkouseni je to naprd... teda pokud pan nema zkusebnu nebo barak, kde nikoho nerusi... Rozhodne taky nebrat laney, to se na metal neda, leda s krabkou. Line6 spider je chemie :lol: , ne, vazne je... Za me Roland :wink:
Souhlas.
Na jedno Laney jsem hrál v této cenové relaci a bylo vcelku vpohodě... A jinak taky Kustom bych omrkl, někdo tady nedávno psal, že hraje fakt dobře a že je takové festovní.
Kytary:Schecter Damien 7 (2*EMG-707TW-CoilTapped), Fender Deluxe Roadhouse Stratocaster (MIM)
Ampec:Peavey 6505+ , Orange PPC 412 (4*V30)
Hračky: Line6 Spider Jam, Boss NS-2

Nejsem v ČR, nemám u sebe kytaru ani gear.
Demilich

Věk: 23

Příspěvekod aaasdfggg » 27.07.2008 13:24

Nechi otevirat novej topik a chtel bych se zeptat na ROLAND CUBE 30X. Tady je o nem neco malo psane ale jeste pro dobry pocit bych se chtel zeptat. Doporucili by jste ho? Dival jsem se na jutubu na ukazky a dost se mi to libilo. Asi to nebudou vyhozene penize ze? DIk :)
Kdo pil umřel, kdo nepil, umřel taky.

CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
aaasdfggg

Příspěvekod *Twisted.Brother* » 27.07.2008 13:34

omg vykašlete se na to co je a co není dobré na metal :roll: stejně to nepozná a nejdřív se taky musí naučit hrát ....
Obrázek
*Twisted.Brother*

Příspěvekod tallicaman » 27.07.2008 14:47

*Twisted.Brother* píše:omg vykašlete se na to co je a co není dobré na metal :roll: stejně to nepozná a nejdřív se taky musí naučit hrát ....

Toz ale kdyz chce hrat metal... Musi mit prece dobry pocit z teho, jinak by se na to taky mohl vykaslat... Jasne ze to pozna. Hra na cokoliv a cehokoliv je prece hlavne o pocitu...

aaasdfggg píše:Nechi otevirat novej topik a chtel bych se zeptat na ROLAND CUBE 30X. Tady je o nem neco malo psane ale jeste pro dobry pocit bych se chtel zeptat. Doporucili by jste ho? Dival jsem se na jutubu na ukazky a dost se mi to libilo. Asi to nebudou vyhozene penize ze? DIk Smile

Jasne, je super, muzu leda doporucit :D :wink: Nadchlo me, kolik ma basu. Prez lpcko je mivam v polovine tretiny, stredy na trictvrte a vysky mezi trictvrte a celou. Nekdo je zvykly to otocit vic a tak pak rika, ze je to jak prez perinu, ale da se to dostelovat. Zkus a uvidis, chybu s tim neudelas (ja bych nemenil, leda za tu lampu, ale to doma nemuzu :( ). Je tam dobra aj ta ladicka (jen tak mimochodem :) ).
tallicaman

Příspěvekod aaasdfggg » 27.07.2008 20:02

Jasne, je super, muzu leda doporucit Nadchlo me, kolik ma basu. Prez lpcko je mivam v polovine tretiny, stredy na trictvrte a vysky mezi trictvrte a celou. Nekdo je zvykly to otocit vic a tak pak rika, ze je to jak prez perinu, ale da se to dostelovat. Zkus a uvidis, chybu s tim neudelas (ja bych nemenil, leda za tu lampu, ale to doma nemuzu ). Je tam dobra aj ta ladicka (jen tak mimochodem ).

Diky to jsem chtel slyset :D Po brygade bude doma kraval :)
Kdo pil umřel, kdo nepil, umřel taky.

CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
aaasdfggg

Příspěvekod tallicaman » 27.07.2008 23:14

aaasdfggg píše:
Jasne, je super, muzu leda doporucit Nadchlo me, kolik ma basu. Prez lpcko je mivam v polovine tretiny, stredy na trictvrte a vysky mezi trictvrte a celou. Nekdo je zvykly to otocit vic a tak pak rika, ze je to jak prez perinu, ale da se to dostelovat. Zkus a uvidis, chybu s tim neudelas (ja bych nemenil, leda za tu lampu, ale to doma nemuzu ). Je tam dobra aj ta ladicka (jen tak mimochodem ).

Diky to jsem chtel slyset :D Po brygade bude doma kraval :)

Tak to uz jsi druhy, co chtel slyset to, co jsem napsal :lol: Jsem proste dobry :lol:
tallicaman

Předchozí

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy