![]() |
![]() |
![]() |
|
|
petrvach píše:Ahoj za mě určitě skvělí combo nedávno jsem ho zkoušel pokud ubeřeš gain tak punk a rock na něm bude fpoho za mě ano
Bummer píše:Na punk je to asi ok, ale co jsem na něj hrál, tak to byl strašnej bzučák... Nelíbil se mi.
Nero píše:O VHT Lead jsem hodně psal zde - komba-zesilovace-reproboxy/nove-vht-aparaty-t17009.html?hilit=nov%C3%A9%20vht#p273055 Doporučuju přečíst. Nicméně kromě reverbu to je určitě povedený aparát, za mě palec nahoru.
Míla píše:Nezbývá mi nic jiného než souhlasit.Zkoušel jsem jen 20w verzi. Málo Gainu a zvuk o ničem. Co mi ale nejvíce vadilo bylo to, že když jsem nastavil na jednoum kanálu aspoň trochu přijatelný zvuk, tak na druhém se to nedalo použít .To už tolik kritizovaný Marshall 401 je lepší. O reverbu už bylo řečeno. Tvrzení na kytary.cz ..........že si poradí i s opravdu silným hi-gain zkreslením................se mi zdá velice přehnané. Chceteli kombo o malém výkonu s dobrým zvukem doporučuji Statesmana dual 20W. Je to sice dražší, ale vyplatí se to.
Bummer píše:Nero: Nijak negeneralizuju - je klidně možný, že tam bylo něco špatně - něco s lampama a tak... Ale zkrátka, na základě mé ač bohužel krátké zkušenosti, bych to nikomu nedoporučil.
rybar píše:Z mé osobní zkušenosti,vlastním Vht 40W asi 5 měs,to co psal Nero o kombu nebyla nic než pravda,jen reverb jsem pořídil exer.Toto kombo má nádherně čistý zvuk a pokud člověk vlastní trochu kvalitní kytaru,tak to může konkurovat i kombum v dražší cenové relaci!Co se týče Gainu,nemyslím si ,že by kombo nezvládlo velké zkreslení,to co obsahuje kombo je pěkný drive který je dobře dynamický,osobně preferuji trochu jiný drive,takže mám připojen Tone bote trimode ,zvuk více než vynikající,v solech nádherně čistý!
Co bych hodnotil negativně je menší šum,ale to se budu snažit vyřešit,protože jsem měl kombo v reklameci a měl jsem špatnou 1ks Lampu,a ted se mi zdá,že je spatná ještě nějaká!,
Jinak diametrálně jiný zvuk nežli běžná komba jako MAr.Laney atd.Což je u VHT jejich přednost!
Jinak ta 40w,je dostačující na k.
Nero píše:Hele, hrál jsem na to poctivě (tzn. alespoň 30 minut) minimálně 3x. Šlo teda o dvacítku, ale pochybuju, že 40W verze bude odlišná. A pokaždé tam se mnou byl někdo, kdo ti jistě můj náhled na věc potvrdí - Dark Axel, Nuker, Slimy. A teda pokaždé to bylo testováno s jinou kytarou - Parker Nitefly, nějaký superstrat (to už nevím jaký) a Epi LP.
Míla píše:Nero:
Samozřejmě Ti tvůj názor nevyvracím ani se nechci přít kdo má pravdu. Na druhou stranu, když je v popisu napsáno že si poradí se silným hi-gain zkreslením, tak si neumím představit co by bylo v popisku u opravdu hi-gain aparátu. Chtěl jsem synovi pořídit relativně slušný aparátek do začátku-za slušný peníz. Proto jsem si to VHT vyzkoušel .Mě se prostě nelíbí zvukově. Radši mu pujčím Statesmana.
Naopak někomu se to jeví jako výbrné kombo. Proč ne. Ale mě se stratem ne.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků