![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pupack píše:copak má vox čistý a zkreslený kanál? ... zkreslení se přidává skrze VOLUME ať už používáš NORMAL nebo TOP BOOST kanál. Přepínat mezi nima footswitchem nelze, jestli se pletu ať mě někdo opraví.
michal000007 píše:pupack píše:copak má vox čistý a zkreslený kanál? ... zkreslení se přidává skrze VOLUME ať už používáš NORMAL nebo TOP BOOST kanál. Přepínat mezi nima footswitchem nelze, jestli se pletu ať mě někdo opraví.
no neni to primo kanal ale jednoduse potrebuji prepinat mezi cistym a zkreslenym zvukem a jde to nejak jako predelani kabelu a nebo nejaka a/b krabicka. ale do techto veci nevidim a potreboval bych poradit.
pupack píše:michal000007 píše:pupack píše:copak má vox čistý a zkreslený kanál? ... zkreslení se přidává skrze VOLUME ať už používáš NORMAL nebo TOP BOOST kanál. Přepínat mezi nima footswitchem nelze, jestli se pletu ať mě někdo opraví.
no neni to primo kanal ale jednoduse potrebuji prepinat mezi cistym a zkreslenym zvukem a jde to nejak jako predelani kabelu a nebo nejaka a/b krabicka. ale do techto veci nevidim a potreboval bych poradit.
v pohodě, jen aby jsme si rozuměli. Osobně bych koupil něco jako toto http://kytary.cz/electro-harmonix-switc ... /HN096713/ a z toho vedl dva kabely každý do jednoho z kanálů, pak si jen přepínáš který chceš.
pupack píše:mrkni po bazarech, nebo by ti to mohl nějaký šikovný kámoš sbastlit - teoreticky je to jednoduchoučká krabka. Ještě je ten Boss AB ale ten je koukám ještě dražší.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků