panedge píše:no tak třeba jestli když si tam nakroutím vox ac30,jestli to je dobrý?je z toho trochu cejtit lampy?jaktože sou tyhle kusy o tolik dražší než ty normální valvetronixy?rozumí si to s krabičkama?
U toho VOX AC30 ti moc neporadím, toho rád nemám... Zdá se mi to moc nabasovaný- Asi to je aji tím, že jsem na AC30CC2 [či jak to je] ještě nehrál... Asi to mám špatně nastavený. Jinak ohledně toho... Kombo má na čistém kanálu pěknou celkem slušnou dynamiku jak lampa...
Ke stratu bych ti doporučil kanál Black 1x12... Takovej pěknej ostrej, konkrétní zvuk

, jinak ostatní jsou takové... kulatější
Hodně dobře ti to bude znít s použití efektu Accoustic... Nastav si to tak nějak rozumně a budeš mít krásný zvuk podobný tomu čistému, [aspoň se mi zdá] co má David Gilmour v Another Brick in the Wall...
To s tou cenou ti neporadím, patrně mají více zesilovačů na simulaci a víc efektů.
S krabičkama si to rozumí. S mým Guv´norem to nezní vůbec špatně. Dobře ovšem uděláš, když si nastavíš kanály, které se ti budou hodit ke krabce.
Jinak kvalita zkreslení- já používám US higain a Recto- do HG a Rectifier zvuku mají vážně daleko. Ale jinak zní velmi pěkně.
Efekty jsou věrohodné... Rozhodně lepší než ty, co dávají jako doplnění jiných komb...
Ještě něco?
*** PS: Ohodnotil jsem to ovšem subjektivně...
Nejlépe uděláš, když si ho vyzkoušíš... Se*e mne, že se nedá sehnat manuál už pořádně z netu.
Kup ho z ebaye, já svého koupil z ebay.de za 8 tisíc. Mezi cenou AD60 a AD120 zas tak propastný rozdíl není
EDIT: Sorry, nevšiml jsem si, že máš Jazzmastera, na toho jsem nehrál...