od bubucci » 5.07.2011 19:56
No já tu hodím jenom takový postřeh z dneška. Vyměnil jsem svoje Laney LC15R za Kustom Defender 50W. První jsem vyměnil repro, protože ten jejich Kustom Eminence stál za prd. Osadil jsem ho na zkoušku G12H-100 a zvuk byl hned o dost lepší. Je to vcelku zajímavé repro, hodně basů, moc nekreslí, o není nějak agresivní ve výškách. Aparát je osazený EL34, jednokanál, má nějaký Duo-mod /může fungovat jako gain+master volume nebo bez masteru. Charakterem je to spíš k fenderu, pěkný clean a jde tam nakroutit i bluesové/hard rockové zkreslení. Lampy jsou tam původní a jelikož je to made in China, tak čekám, že výměna za nějaké lepší posune aparát ještě dál. Krabičky jsem zkoušel muff, DS-2, MD-2 a nejvíc se mi s tím líbila DS-2. Krabky budu ještě zkoušet, podle toho co mi příjde pod ruku. Na to, že mě to stálo jako 50w tranzistor, tak jsem vcelku spokojený a aspoň se nemusím tahat s pitbullem mez zkušebnama.
Resumé je takové, že je to vcelku zajímavá alternativa ke kombům jako valveking, LC-50, randall a Crate...