od VFiser » 5.09.2011 22:01
Zdravím,
chtěl bych se Vás, jako odborníků, zeptat na výběr lampového komba.
Momentálně hraji na Crate FW65 (tento týden už doma nebude, prodal jsem ho) ovšem, rozhodl jsem se, že "přesedlám" na lampu. Proto bych se Vás chtěl zeptat co by jste mi doporučili. Je mi jendo zdali to je jedno nebo dvou kanál, pěkný čistý zvuk je základ. Co jsem četl podobná témata, tak tam padali názvy jako Blackheart, VHT nebo Laney atd.
Uvažoval jsem nad Laney CUB 10, má pěkný vintage zvuk. Ovšem, na bazaru se "válí" ty BH a VHT za luxusní ceny, 5W i s reprem atd. .. Nevyznám se v tom, tak bych chtěl slyšet Váš názor.
Jediné omezení, co mám, je cenová relace - max. 5000.- Kč (předpokládám, že nejlepší bude bazar, v tomto případě). Styl který hraju je lecos, teprve začínám, hraju přes rok, takže nějaký ten blues, rock, jazz atak. Žádné "ultra metalové" zkreslení ani nechci, metal není moje číslo jedna.
Ještě bych chtěl podotknout, že kytaru mám Fender Standart Stratocaster (Mexico) takže mám singli, vy kteří mtomu rozumíte, určitě víte, zdali by to kombo se hodilo spíše na tyto snímače nebo naopak. O když, v této cenové relaci to bude nejspíše jedno, že ?
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm