![]() |
![]() |
![]() |
|
|
qwer píše:
Ale ne, věřím, že se to pronese, taky mám 25kg aparáty a nosí se to blbě. Ono se ti ale pronese i 15kg apec, to máš těžko. Tu váhu bych proto až tolik nehrotil, ty 3 kilečka navíc u EVM zas nebudou takový mazec...
.
mmjuz píše:qwer píše:
Ale ne, věřím, že se to pronese, taky mám 25kg aparáty a nosí se to blbě. Ono se ti ale pronese i 15kg apec, to máš těžko. Tu váhu bych proto až tolik nehrotil, ty 3 kilečka navíc u EVM zas nebudou takový mazec...
.
Nevím jak ty nové klony z Asie, ale origoš původní EVM 12L z USA má poctivých 8,5 kg. Ještě doma dva mám. Jeden jsem nedávno osadil a že je v kombu i solidní výstupák Dynacord z r. 1966 a samozřejmě patřičný síťák pro 50W s 2 X EL34, šasi z 1,5 mm železa a kastle z 18mm překližky, raději jsem hned na kombo přidělal dvě madla. Dobře jsem udělal, kolem 30kg to mít bude určitě. Ale zase to hraje jako čapa.
Bummer píše:Mezitím jsem vyvodil, že pro začátek hledání vhodného repra má vzhledem k mým požadavkům nejlepší poměr cena/výkon Celestion Classic Lead,
Abu píše:Pred 2ma mesicema jsem vymenil v kombu Celestion Seventy 80 za Classic Lead 80 a jsem naprosto spokojen, vic stredu, mene bzuceni ,....
Abu píše:Bummer píše:Mezitím jsem vyvodil, že pro začátek hledání vhodného repra má vzhledem k mým požadavkům nejlepší poměr cena/výkon Celestion Classic Lead,
Jsem ti to zhruba pred rokem psal
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků