Joey píše:Teď mě napadá druhý využití circuit breakeru co mají konektory kabelů PW... 1. Výměna kytar 2. Vypnutí okruhu při žhavení lamp
To nevim jestli je zrovna spolehlivý, zatim jsem na ty přepínače neslyšel moc chvály.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Joey píše:Teď mě napadá druhý využití circuit breakeru co mají konektory kabelů PW... 1. Výměna kytar 2. Vypnutí okruhu při žhavení lamp
afektband píše:Joey píše:Teď mě napadá druhý využití circuit breakeru co mají konektory kabelů PW... 1. Výměna kytar 2. Vypnutí okruhu při žhavení lamp
To nevim jestli je zrovna spolehlivý, zatim jsem na ty přepínače neslyšel moc chvály.
Kytaristu z argemy zabil jeho aparát když ho to koplo a spoustu lidí to už několikrát koplo viděl sem o tom i film....tak nechci dopadnout stejně....Red Bull píše:Co by tě kopalo?
Nemusíš klidně ji napiš....Kamahl píše:hardcore guitarist píše:tak nechci dopadnout stejně....
Odpustím si sarkastickou poznámku...
hardcore guitarist píše:Nemusíš klidně ji napiš....Kamahl píše:hardcore guitarist píše:tak nechci dopadnout stejně....
Odpustím si sarkastickou poznámku...
Red bull-i na kombech je napsané POZOR!NEbezpečí úrazy el.proudem....
Red Bull píše:Afekte ty budeš hrát na bicí v Sepultuře HUSTÝjen vtipkuju HCG neřeš blbiny jednou stejně umřeš a je jedno na co
Dark Axel píše:mi stačí si užít jednu songu a jsem vcelku zpocený![]()
kopání bych neřešil, už dost, fakt
dotaz, jestliže na aparátu není stand by, dá se dodělat?
95% pig destroyer měl pravduJoey píše:Red Bull píše:Afekte ty budeš hrát na bicí v Sepultuře HUSTÝjen vtipkuju HCG neřeš blbiny jednou stejně umřeš a je jedno na co
Řeší on někdy něco jinýho?
BTW: Jeho to zabilo bo na to sáhl zpocenou rukou.A stejně nepřestali a nepřestali...sou tu do teď...bohužel

NEbo vysílačkarasomaso píše:Tak jestli na to má vliv stav sítě tak by moh pomoct takovej ten bazmek proti přepětí sítě ne?Teda aspoň kvůli klidnýmu spaní pana HCG.
Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků