Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Zkušenosti z kupováním aparátu ze zahraničí?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Zkušenosti z kupováním aparátu ze zahraničí?

Příspěvekod Striker123 » 13.12.2011 19:15

Zdravím nemáte někdo nějakou zkušenoust z koupením aparátu ze zahraničí? Třeba z Německa, Anglie... Scháním nějaký lampový aparát. Jestli máte někdo nějakou zkušenost, poslechnul bych si Vaše rady a zkušenosti popř. nějaké internetové stránky. Děkuji
Striker123

Re: Zkušenosti z kupováním aparátu ze zahraničí?

Příspěvekod Kinx » 13.12.2011 19:58

pred trema rokama jsem kupoval v rakouskem kramku kombo od Mesy, bylo to pres ebay ale radeji jsem pro to jel osobne (nafta vysla vyhodneji nez postovne - kombo bylo s road casem). Na miste predani (maly kramek pobliz Mariahilferstrasse ve Vidni) jsem dorazil na vterinu presne, ale prodejce na me koukal jak na zjeveni :))) a celou dobu byl tak zvlastne zarazeny. kdyz jsem se ho zeptal co se deje tak mi odpovedel ze vubec necekal ze dorazim, protoze jsem z CR a mam na ebay maly feedback :))) pritom jsem mu vyslovne psal v kolik dorazim a kombo preberu osobne, s tim ze budu platit v hotovosti. Nastesti vse probehlo ok, kombo jsem jeste pred predanim rychle vyzkousel (vse bylo tak, jak bylo deklarovano v aukci) - kdyby se mi zvuk ale nelibil tak bych to asi tezko resil vzhledem k tomu ze uz aukce byla vyrizena. Podobne jsem rok na to kupoval i kytaru, akorat v Polsku a pres aukro (resp pres aukro nakonec transakce vubec neprobehla, domluvil jsem se s prodejcem na obchode mimo aukro za trochu nizsi cenu). Postovne by zde vyslo lepe nez projety benzin, nicmene mam zasadu ze zadnou kytaru (pokud nejde o extra vyhodny nakup) nekupuju na slepo :) opet ale zadny problem, myslim ze to bude hodne o tom na koho narazis - v techto pripadech meli oba 100% feedback a dost prodeju za sebou, to uz o jiste serioznosti vypovida.
Hip Hop vládne světem!
Metal nechte dětem!
Kinx

Příspěvekod Teorge » 13.12.2011 20:11

Já kupoval nové kombo z Anglie. Ke mě dorazila otlučená krabice s několika dírami a jedna z nich byla velikosti pěsti. Nemít tam o 10cm hlouběji druhé balení, tak by to asi nedopadlo dobře.
A bus station is where bus stops. A train station is where train stops. On my desk I have a work station...
Teorge

Věk: 28

Příspěvekod Striker123 » 13.12.2011 21:22

Takže si to koupoval z ebay.de ? A na jaký rozdíl tam byl v ceně v porovnání u nás v % stačí ?:)
Striker123

Příspěvekod Nero » 14.12.2011 17:49

Striker123 píše:Takže si to koupoval z ebay.de ? A na jaký rozdíl tam byl v ceně v porovnání u nás v % stačí ?:)

Tak se na tu ebay.de koukni a ty ceny si zjisti, ne? :)
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo - na prodej ::
:: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 21

Zpět na Komba, zesilovače, reproboxy