od John M. William » 15.08.2011 0:37
Na stupnici 0 - 10 hodnotím koncert "-5"..
Vše začalo normálně podle plánu, areál byl otevřen kolem sedmé hodiny a začaly se pomalu obsazovat místa.. povedlo se mi dostat do nějaké sedmé řady, tak si říkam v duchu: "paráda..". Najednou se začnou nad hradem stahovat mraky a přivalí se velký vichr.. Bedňáci začali před aparaturu házet plachty, protože se blížil déšť. Po 20 minutách plných deště jsem si všiml něčeho, co moc lidí asi nepostřehlo. Někdo vzal mikrofon ze stojanu a odnesl ho pryč.. pozornost lidí přitáhly až klávesy, které technici začali balit. A teď co? Nikdo nevěděl, co bude, protože nikdo nic neřekl. Po dalších minutách, lépe řečeno asi půl hodině, se jeden člověk ujal megafonu a chtěl něco oznámit. Bohužel mu to jaksi nešlo, ale o to se postarali lidé, kteří to začali šířit do zadních řad. Moje obavy se naplnily: koncert byl zrušen, náhradní termín se nekoná. Rozhodla tak manažerka Blackmore's night.
Chápu jejich důvody pro ukončení akce, je jasné, že nechtějí přijít o vybavení, ale mohly něco říct ještě předtim, kdy začaly sklízet. Doufám ale, že vstupenky budou náležitě vyřešeny a peníze všem vráceny. A do budoucna by mohly zmírnit ochranku, protože zabavit lahve nad 0,5 l bylo fakt směšné.

Jsem odpůrce zkratek..
LP =
Les Paul, Long Play, Linkin Park..?Tabulatury hudbě škodlivé.