Měl jsem na akustice problém se strunou h a 3. pražcem - při jen trochu silnějším stisknutí to šlo nahoru tak, že to rvalo uši (nějakých 12 centů). (Kupoval jsem 1. kytaru a ikdyž jsem si pomáhal ladičkou, abych vybral kus co solidně ladí, tak jsem to úplně neohlídal ). Vyměnil mi sedlo a nulák z plastu za kost a na tom nuláku udělal kompenzaci an to h-čko. Nejenom, že ta moje Cort Earth 100 teď výborně ladí, ale díky té kosti a seřízení ten zvuk hodně prokoukl. Ceny má na webu a drahé mi to vůbec nepřipadá. Solidní jednání a fakt dobrá práce
Nenechával si někdo u něho náhodou přelakovat el. kytaru? Moje Ibanezka je 15 let stará a asi víte, jak vypadá kytara, když se o ní někdo tak dlouhou dobu moc doře nestará. Ten původní lak vypadá prostě hnusně, takže bych ji chtěl dát nový ''kabátek'' .
Ibanez RG 470, SD SH-4, VHT Special 6 Ultra, Greenback, Razzor Digital Delay Razzor Hellraider, ProCo You Dirty Rat (půjčený), Smrckaeffects 4x10V Power Supply
Tak jsem si od p. Jurči nechal dát do kytary push-pull potak a killswitch a maximální spokojenost, seřídil mi i tremolo a práce byla hotová během dvou dnů.
R.G.D Design Stratocaster (bridge Bill Lawrence pickup,Floyd Rose) Cort AD 810 NAT Dunlop MXR Distortion 104+ Digitech Screamin blues Boss CE-5 Roland Cube 15x
R.G.D Design Stratocaster (bridge Bill Lawrence pickup,Floyd Rose) Cort AD 810 NAT Dunlop MXR Distortion 104+ Digitech Screamin blues Boss CE-5 Roland Cube 15x
Teorge píše:Ano není problém vrtnout, ale já tam vrtat nechci Přijde mi to jako takové zprznění. Kdyby třeba existoval poťák, který by měl na sobě mikrospínač...
však existuje dělají to myslím Shadow
Gear. Sometimes it sets my teeth on edge, other times it helps me control the chaos Yamaha 302S -> MXR/CAE MC404, booster, SS/BS Fuck Overdrive, Digitech PDS 20/20, Blackout Eff. Fix'd Fuzz, Blackout Eff. Whetstone, Wampler Faux Tape Echo -> George Dennis Mighty Mouse http://bandzone.cz/apisanteportas, http://apisanteportas.bandcamp.com/
Tak p. Jurča má nové stránky a má tam i fotky pár oceněných kytar + podrobnější ceník než předtím. No a musím říct, že ceny jsou lepší než jsem čekal. Jestli se příští rok trochu s kvalitou mého hraní trochu posunu, tak si asi u něj udělám radost něčím takovým