framikoin píše:jeste podotknu, ze je dulezita spravna polarita, ale myslim, ze spatnou se nic nepokazi, jen to nebude hrat.
tak to je blbost.. třeba u DS-1 si odkouříš ten integráč.. už se mi to stalo, ale naštěstí se prodává asi za 10 korun..
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ášek píše:framikoin píše:jeste podotknu, ze je dulezita spravna polarita, ale myslim, ze spatnou se nic nepokazi, jen to nebude hrat.
tak to je blbost.. třeba u DS-1 si odkouříš ten integráč.. už se mi to stalo, ale naštěstí se prodává asi za 10 korun..
framikoin píše:jeste podotknu, ze je dulezita spravna polarita, ale myslim, ze spatnou se nic nepokazi, jen to nebude hrat.
Adamz Asah píše:Já mám prozatím nabijecí baterku za 200 Kč. Adaptér si chcu taky koupit, ale 800 je 800.
Jenom k těm mA - to není napětí, ale proud, který má momentální hodnotu v závislosti na odběru tý krabičky - takže i když je adaptét třeba 1000 mA tak tim nic nezkazíš... Krabka si veme jen to, co potřebuje. Osobně používám obyčejnej HAMA adaptér 1250 mA s tim, že ti napájim 4 různý krabičky (Boss, Marshall a Behringer) a funguje to bez problémů. To, že je na efektu napsáno, že jako "BOSS ADAPTER ONLY" je myslim jen marketing...Graywolf píše:konkrétně u toho marshalla mě zaráží jedna věc, proč efekty žerou do 20ti mA a adaptéry dodávaj 150-200 mA ... nemůže to bejt problém? celkem se do toho bojím dát adaptér kterej dodává 10* tolik mA než krabka potřebuje...
další věc je, může doopravdy mít adaptér slyšitelnej vliv na kvalitu zvuku nebo je to jen kec výrobců aby měly šanci i adaptéry za 800 když některý jsou za 250 ...
a nemaj všechny krabky stejnou polaritu?
KIWI píše:Jsou všechyn bossácký krabky napájený stejným zdrojem? A sice tím co má o příspěvek výš odkaz Caggan? (myslím ten bossáckej zdroj, jestli je pro všechny krabky stejnej)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků