![]() |
![]() |
![]() |
|
|
... Jedno to není ... mám Blues boss efekt a napajedlo od ibanez a dycky to musim prichitávat a hrát si stim než se mi podaří tam dostat proudBraniik píše:Dolezite je, aby adapter mal pozadovany pocet voltov a dodaval dostatocny prud, a mal by byt stabilizovany. Inak je uplne jedno, aky adapter to bude. To co pisu v manualoch orig. krabiciek o napajani su v podstate nezmysly. Maloktora krabicka ma doknca taky velky odber prudu ako je na nej uvadzane...

framikoin píše:co se velikosti konektoru tyce, tak trosku odbocim kvuli sve posledni zkusenosti. koupil sem si ten rozbocovac na napajeni od Ibaneze. pohoda az do chvile, kdy jsem to chtel prsknout do Cry Baby. proste tam bylo okolo moc plastu, takze prisla na radu bruska a minimalizace zbytecneho a pak uz pohoda definitivne :-)
framikoin píše:jeste podotknu, ze je dulezita spravna polarita, ale myslim, ze spatnou se nic nepokazi, jen to nebude hrat.
Braniik píše:No, ano, polaritu a velkost konektoru som zabudol spomenut, to mi prislo ako samozrejmost... Ale inak ma to stve, tie popisky niektorych vyrobcov. Marshall aspon napise rovno, ze Jackhammer ma odber 13 mA. Zato Line6 maju na stranke, ze kazdy efekt sa MUSI napajat adapterom Line6 a kazdy efekt ZVLAST
Oltec píše:Zkus našetřit a kup si origoš Boss stojí 600,- mám ho, používám 4 krabky a je to v pohodě- žádnej brum!.
Oltec píše:Music data Brno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků