Fořt píše:No, jak jsem se tě tady před časem zastával, tak toho možná lituju. Takovou blbost může na web pověsit jen ten, kdo hrál v životě na jediný zesilovač, a zřejmě jen někde slyšel, že, jak píše: "Not all amps are created equal". Podle těchto tabulek hraje Dave Murray s menším gainem než Eric Clapton (v které písni, v kterém období?). A co když zesilovač ovládání gainu vůbec nemá? Takovéhle rady si můžou strčit někam.
A musím souhlasit s ostatními, že jsi nevděčník. Tady ti spousta lidí dala rady daleko konkrétnější, šité pro tvůj aparát.
Nedá mi to, ale prostě musím... Ale tohle je fakt poslední... V čem tkví můj nevděk? (otázka je pouze řečnická) Jestli v tom, že mě urážky kytarových alfasamců otrávily natolik, že nemám chuť si pročítat reakce v mnou iniciovaném fóru a i přes to poděkuji (viz jeden z mých posledních příspěvků) za případné přínosné příspěvky - byť já sám je nečetl - tak to fakt sorry. Zaverem jeste drobnost.. pokud se dobře pamatuji a opravdu to hledat nehodlám, byl jsi první kdo odpověděl k věci a já si Tvé rady vzal k srdci a za ty Ti dík. Ale být nazván nevděčníkem jen protože sem pověsím něco, co si myslím, že by se někomu mohlo hodit, byť faktická hodnota je dle Tvého vyjádření nulová, je velmi krátkozraké. Howgh