Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

BEHRINGER FBQ 1502

Pedály, multiefekty, procesory, syntetizátory, ...

Re: BEHRINGER FBQ 1502

Příspěvekod Lachim » 31.12.2010 13:05

A co nějakej slušnej opto kompresor?
- MusicMan Axis bay Pořízka, Seagull Artist Mosaic Quantum II, YAMAHA Pacifica 402s
- VOX V847 TB, BBE Opto Stomp, GERHAT TubeDriver+, Carl Martin Rock Drive, Andy's Drive 666, TB lišta, Digitech RP 250
- HOT Rocker 30 & VHT Special 6
Lachim

Příspěvekod Cybermuff » 31.12.2010 13:15

CzechJoker: No doma jsem ho neměl - teda jiný excitery samozřejmě ano, ale na španělku to nějak nepotřebuju. Dělá to to, co jiný excitery, to mi pro něj přijde zajímavější tenhle problém řešit třeba přes toho zooma nebo jiný akustický procesor. V první řadě tady bude na koncertě jenom on/off... Na zoomu si může nastavit na prstovku jiný model kytary, jiný typ hallu, kompresi, hlasitost presetu na vyhrávky... tohle končí jenom u přidání nahoře a dole... Ještě mám na zoomu A2.1 rád jednu vlastnost - a tou je možnost přidání nožního spínače na feedback killer... Tahle funkce funguje velmi pěkně, když se mi to rozhouká (nebo trochu začne rezonovat na nějaký frekvenci), tak šlápnu a zoom najde tuhle frekvenci a během okamžiku jí zabije (aniž bych musel šahat na pult nebo volat na zvukaře).

Jinak mám takový soukromý názor, že lepší je posílat zvukaři zvuk bez exciteru a nějak dramaticky vytavených frekvencí v některých pásmech, abych mu nebral možnost s tím zvukem něco udělat. Frekvenční korekce - ok, ale s mírou.
Obrázek
Cybermuff
Odborník

Příspěvekod CzechJoker » 31.12.2010 13:49

OK, souhlasím.
_____
Den v tvých nádvořích je lepší než tisíce jinde. (Žalm 84:11)
» Navštivte můj web: http://www.klicnik.eu
» Série povídání o tom, na čem v životě skutečně záleží: http://www.kavaopate.cz
CzechJoker

Věk: 40

Předchozí

Zpět na Kytarové efekty