![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:Abych řekl pravdu, doposud jsem zcela nepochopil smysl auto-wahu... Teda chápu, že u basy se to dá využít asi v pohodě, ale u kytary... Že by nějaký funky riffy či co?
Nero píše:Hmm, reakce po 5 měsících, teda Kiwi, to sis dal na čas...
Hele, prostě mi to připadá zbytečný, radši vezmu normál wah-pedál a reguluju si kvákance jak se mi zachce... Ale nechat to na nějakým čipu, aby to chytal podle dynamiky, to mi připadá dost blbý...
KIWI píše:Nero píše:Hmm, reakce po 5 měsících, teda Kiwi, to sis dal na čas...
Hele, prostě mi to připadá zbytečný, radši vezmu normál wah-pedál a reguluju si kvákance jak se mi zachce... Ale nechat to na nějakým čipu, aby to chytal podle dynamiky, to mi připadá dost blbý...
Já chtěl odpovědět už děsně dlouho, ale prostě jsem se k tom unějak nedokopal a vono už je to tak dlouho, njn čas letí jako blázen...
Máš asi pravdu, možná se to hodí spíš pro baskytaru...ale i u kytary se to využití najde.
Ginie píše:
kde ? rekni mi jedinej riff
noc33 píše:Tak já používám 3 envelope filtry a celkem dost...ehx qtron+doctor q a tone faktor (varianta na dod 440filter).
noc33 píše:Tak boss neznám, u ehx rozhodně doporučuji sehnat starou velkou verzi buď mini qtron-jednodušší, ale zvukově velmi dobrý-ten mám taky, ale už ho asi nový nekoupíš-je nahrazen verzí micro..., pak klasický qtron-více možností, ale mě více vyhovuje ten mini no a q+ má navíc smyčku pro další efekty a jeden přepínač na změnu attaku. Ale asi budeš muset jít do hraného, ty starý postupně mizí z prodejen, doctor q, to je takový zastřený zvuk(trochu takový šelest) no a co je nejdůležitější, tak to skoro nezní jako wah(všechny verze q tronů), jsou to skoro až skřeky, blbě se to popisuje, hodně reagují na další efekty. Ještě by tě mohlo zajímat: bassballs, taky takové žbluňkadlo, takové to šelestění a tubezipper-ještě více možností než qtroni a s 2lampama. Někde se teď po bazaru povaloval qtron za 2500, stará verze...do novýho jsem neviděl, ale asi bude jako jiná reedice ehx dělán smd montáží...
Nero píše:Kiwi, jestli se nepletu, tak WD7 by měl být Weeping Deamon, čili normálná, ne automatický wah, ne?
Nero píše:Kiwi, jestli se nepletu, tak WD7 by měl být Weeping Deamon, čili normálná, ne automatický wah, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník