![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Little.Sick.Fish píše:Hele, já nevim, já jsem o něm taky snil, pak jsem ho vyzkoušel v hudebninách a nemoh sem uvěřit vlastním uším! To byl teda fuzz!!! Když sem zahrál kilo, tak to šumělo, jak nenalazený rádio... Já nevim, zkoušel sem to docela ve spěchu, ale Nirvana zvuk to teda nebyl. Fakt nevim, čím to bylo, možná kdybych ho zkoušel doma a měl víc času...
Jesper Strömblad píše:Little.Sick.Fish píše:Hele, já nevim, já jsem o něm taky snil, pak jsem ho vyzkoušel v hudebninách a nemoh sem uvěřit vlastním uším! To byl teda fuzz!!! Když sem zahrál kilo, tak to šumělo, jak nenalazený rádio... Já nevim, zkoušel sem to docela ve spěchu, ale Nirvana zvuk to teda nebyl. Fakt nevim, čím to bylo, možná kdybych ho zkoušel doma a měl víc času...
de pak taky o to, přes co hraješ a jak máš na tom natavený korekce - DS-1 má jen takovou nějakou tónovou clonu - s tou toho tolik zas nevykouzlíš.. no a pokud ti to píchli do nějaký celorozsahový bedny, tak to je pak teprv fuzz ako sviň
Mlol píše:Tak ja ho mam.. .ale kupoval sem ho s tim ze budu hrat nejakej ten punk a grunge a na to je fakt vybornej ale ted to vypada tak dost do vseho. .aji nejakej metal a tomu uz ten ds faktz nestaci .. ale jinak fakt super vec ..
hardcore guitarist píše:Ty ukázky sou fakt o ničem nevíš na jakém aparátě to hrali a o kytaře na jkaou hráli ani nemluvím určitě model za 100litrů!Já ten Ds-1 zkoušel na DF-7a tam byl v pohodě!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník