Díkes moc.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Isachs píše:Heh... to jsou nebe a dudyDS-1 je Rock/Metal... umí od crunche po hudry hudry... kvalita zvuku je na poměrně vysoký úrovni... Grunge je spíš nižší třída, digitál (což neznamená že je špatný), jeho zvuk se podle osobního vyzkoušení hodí spíše na Grindcore, Hardcore a různý další hooodně tvrdý zvuky, dá se z něj dostat i slabší, ale na to to asi není...
Takže masivní zkreslení, nečitelná kytara, ale tvrdej zvuk = Grunge, čitelnější, ale ne tak masivní zkreslení, ale zase více variací = DS-1
já doporučuji osobně vyzkoušet a osobně bych vzal spíš MT-2 MetalZone, umí všechno co DS-1 a i dost navíc
ale zase je to jiná cenová relace, ale při troše štěstí se dá kolem 1500 sehnat z bazaru a toho bych se nebál... fakt by jsi s ním byl spoky
Valdéz píše:Ufff, nakonec vzejde to, že si mám pořídit mulťák ze kterýho dostanu zvuk takový i takový. Ale ja bych to chtěl nejdřív skusit s nějakým tím pedálem. Styl hraní, tak to neřeknu ja jaký to chci, můžu hrát county a pak skusit něco od Metallicy a proto chci nějaký který je tak univerzál. Od jemného po nějaké drsnější skreslení. CO jsem se ptal tak lidi říkali že spíše veří BOSSu než Dig. tak nevím. Jako čistější zvuk mi přišel ten DS-1. MT2 a MasterM. bych nebral. To už je moc hard.
http://www.aloha.own.cz/SoundtestMT-2.rarUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník