Caggan píše:jen ze zajimavosti, pročs to udělal?

No podobně jako psal
malejpeavey někde nade mnou.
Je to kouzelná mašinka, která funkcemi přesně splňovala to, co jsem od ní očekával (před koupí jsem docela důkladně prostudoval manuál). Vše šlo krásně nastavit, přepínání zesilovačů / zesilování na sóla pomocí jednoho tlačítka. Paráda. Ale ten zvuk. Když jsem to připojil na kombo, úplně to zabilo zvuk lampy, lezl z toho takový obyčejný tranďákový zvuk. Kvalita zvuku Looperu byla ještě o řád horší. Ten blbej zvuk, to platilo i o zvuku na sluchátka. Prostě zvukově pro mě totální propadák. Takže i když jsem nechtěl (chtěl jsem něco na doma), půjdu do krabiček.
Myslel jsem si, že kdyby se zapojil do efektový smyčky (moje kombo ji nemá), vyřešil by se problém se zvukem, ale jak bylo napsáno výše, taky to asi není pravda.
Největší chyba GT10 je v tom, že nejde vyřadit simulace a použít pouze vestavěné efekty. Pořád tam něco simuluje.Tedy jestli to jde, tak se omlouvám, já jsem na to nepřišel. Ale dle mého tam pořád musí být zapnutý nějaký preamp (tedy jeho simulace), jinak z toho neleze žádný zvuk.
P.S. Já si na zvuk docela potrpím, je možné, že by to, co se mi nelíbí, bylo pro spoustu jiných lidí naprosto snesitelné. Takže rozhodně to není špatný výrobek, ale doporučuji pořádně vyzkoušet.
P.S.2. Když jsem studoval recenze na Harmony central, měl GT10 strašně moc bodů za zvuk (skoro nejvíc z mulťáků, ze kterých jsem se rozhodoval). Tak nevím, jsem hluchý já nebo jsou hluší ti ostatní? Nebo jsem měl špatný kousek?