od Cybermuff » 31.12.2010 1:32
Měl jsem u sebe GT-10 hoodně dlouho od distributora (psal jsem o ní článek když se objevila na trhu, což je taky už delší dobu). Mám k ní pár výhrad, ale i kdybys byl profik, tak bys měl být schopen na ní odehrát normální profi vystoupení i nahrávat aniž by tě producent vyhodil ze stage/studia. Teda hlavně rolandovský simulace mám doma už 15 let, takže mi vadilo, že to neposouvá hranice úplně jinam, je to prostě "rolandovský zvuk". To je základní otázka, jak si na něj zvykneš a jestli ti pocitově nebude bližší jiný tvůrce. Ale pokud ti charakter sedne, tak proč ne... Jo dost mi vadí adaptéry na pódiu. Je strašný, že jejich vlajková loď s obřími rozměry má externí adaptér, prostě mi to nepřijde dost bullet proof. Jinak škála efektů ok, prolínání mezi dvěma zvuky ok, ovládání ok... Chemické zkreslení je taky otázka na uživatele, kteří ho chemické vytvoří. Samozřejmě je to třeba poznat na pitch harmonics a dalších, je otázka, na jakej zvuk a styl to chceš. Pokud jazz/pop/fusion, není problém, pokud nějaký brutální styly, tak je otázkou proč zrovna tohle. Samozřejmě znám lepší zvuky, ale to je jiný příběh a obvykle jiná cena.