![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Efekt se už nevyrábí seženeš ho jenom v bazaru tady na kytarách hoí myslím někdo prodával nebo se po něm sháněl.nodj píše:teda,to je to negativní...
jinak používaj (ali) třeba D.Gilmour
ty pozitivní nevim,kde jsem to čet,to už je nákej pátek..
pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
Wohma píše:pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
![]()
![]()
![]()
Rekl bych, ze urcite
Hrat na rectifiera na clean kanal a prikrmovat to nejakou krabickou, to by byla fakt sada
Pošleš mi ji?pigdestroyer píše:Wohma píše:pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
![]()
![]()
![]()
Rekl bych, ze urcite
Hrat na rectifiera na clean kanal a prikrmovat to nejakou krabickou, to by byla fakt sada
mel sem na mysli ze to ma nak nastaveny uz s gainem z mesy plus tady ta hm2 plus noise supresor. proste je to jeden z nej zvuku. sak sem tady posilal odkaz na mp3ku. z toho muze vsem tak akorat spadnout brada. jak je krasne citelnej, dynamickej a pritom tak kurevskej.. hernajs. az se ve me dite hnulo..
Phoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...
Kolik tě stál?rotten77 píše:Phoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...
Já ho mám a zvuk se mi taky moc nelíbíAle stejně na něho už přes dva roky nehraju, takže je to jedno.
Ale zase bych řekl, že by se možná hodil na styl Iron Maiden atp., nebo na zvýraznění sóla
EDIT: Mrkni na YouTube, něco tam o něm je
Jak víš že je to ten efekt?To je ale k.rva mazec!!!pigdestroyer píše:http://rottensound.wotanworks.net/audio/rs_decay.mp3
Nechceš mi ho prodat?rotten77 píše:Phoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...
Já ho mám a zvuk se mi taky moc nelíbíAle stejně na něho už přes dva roky nehraju, takže je to jedno.
Ale zase bych řekl, že by se možná hodil na styl Iron Maiden atp., nebo na zvýraznění sóla
NEchceš mi ho prodat?
EDIT: Mrkni na YouTube, něco tam o něm je
hardcore guitarist píše:Jak víš že je to ten efekt?To je ale k.rva mazec!!!pigdestroyer píše:http://rottensound.wotanworks.net/audio/rs_decay.mp3
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník