![]() |
![]() |
![]() |
|
|
mě zase jo....vyzkouším si to pak až si pojedu pro můj apaec a napíšu sem jaké mám z otho picity....když to je na živo ale ukázka je mazec....Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
otázka vkusu....nic pro slabší nátury....afektband píše:Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
Přegainovanej humus.
hardcore guitarist píše:otázka vkusu....nic pro slabší nátury....afektband píše:Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
Přegainovanej humus.
afektband píše:Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
Přegainovanej humus.
hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max....
sry to poslední není gain ale zvýraznění středů...gain tak napůlku to už záleží na něm.....já bych zas nehrál tak jak ty(Fůůůůůůůůůůůůůůůůůj)jinak já mám na MT-2pro tvoji zajímavost-level půlka,gain půlka,basy a středy60%,středy a zvýraznění středů 40% ....tohle mi poradil kytarista z Deaf99 nevím jestli je znáš....Joey píše:hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max....
Tak tady se to rozcházíl...já nebudu, ani nehraju, s basama na max, výškama na třičtvrtě a se středama něco za půlku a to poseldní na max....bleeeeeeeeeee.....
hardcore guitarist píše:sry to poslední není gain ale zvýraznění středů...gain tak napůlku to už záleží na něm.....já bych zas nehrál tak jak ty(Fůůůůůůůůůůůůůůůůůj)jinak já mám na MT-2pro tvoji zajímavost-level půlka,gain půlka,basy a středy60%,středy a zvýraznění středů 40% ....tohle mi poradil kytarista z Deaf99 nevím jestli je znáš....Joey píše:hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max....
Tak tady se to rozcházíl...já nebudu, ani nehraju, s basama na max, výškama na třičtvrtě a se středama něco za půlku a to poseldní na max....bleeeeeeeeeee.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků