od Patyzone » 1.12.2009 22:40
Borci, kvákadlo mám chviličku. Je úplně nové. Prakticky jsem jej jen dovezl v krabici domů, vybalil, položil na zem a hrál. Nevím, jak dlouho ho mám doma. Měsíc? Průser je v tom, že uprostřed hraní, při přepnutí kanálu z kvákadlového režimu na průchozí najednou kvákadlem neprocházel zvuk. Prostě nula. Pořádně jsem zesílil kombo a zdálo se mi, že na pozadí bylo matně byla kytara slyšet, ale velmi potichu. Po přepnutí zpátky na kvákadlový režim kvákadlo valilo a kvákalo. Znovu jsem vypnul kvákaní a žádný zvuk. Zkusil jsem to několikrát zapnout a vypnout bez odezvy. Vyměnil jsem kabely a dělalo to samé. Prostě bordel. Dokonce potom už nechtělo ani kvákat:D:D:D Zjistil jsem to těsně před odjezdem do Brniska, takže jsem to navalil do zkušebny a tam chvilku kvákalo. Mám to rozebrat a kouknout do toho jak prase do cukrárny (jestli tam není třeba uvolněný gáblík:D:D:D - nemůže takhle blbnout třeba ten vypínač?) nebo to mám zanést do obchodu, kde jsem to koupil a reklamovat? Teď jsem ve stejném obchodě úspěšně reklamoval kombo, takže se mi je nechce otravovat:D:D:D, kdyby to byla nějaká pi*ovina, se kterou mi tu poradíte:) Navíc jsem s tímhle kusem velmi spokojený po zvukové stránce, když teda jede:D:D:D

Great Image, Business, Sacred Object, Neat
Doufám, že se naučím rozepínat singl!