![]() |
![]() |
![]() |
|
|
marty 1971 píše:Díky za reakce,špatně jsem asi položil otázku jde mi o to aby efekt ve smyčce vůbec pracoval ,neb jsem vyzkoušel nějaké digitály ,ale ve výsledku se to vůbec na zvuku neprojevilo.Proto nevím jestli je nutné u paralelní smyčky mít KILLDRY funkci nebo ne ,přemýšlel jsem o TC NOVA REPEATER.
Nero píše:Killdry nutný není... TCE NR je určitě zajímavý pedál, ale je kopa dlaších delayů, který mají super zvuk a kopu možností. Opravdu záleží na tom, jaký zvuk preferuješ - Nova Repeater je třeba hodně digitální a teplý analogový zvuk z něj rozhodně nedostaneš.
A pokud se ti teda delaye ve smyčce neprojevovaly, tak chyba bude ve smyčce nebo jejím nastavení.
Nero píše:Definuj teplý analogový zvuk![]()
Hele, NR je doma prostě na digitálních zvucích - čisté, sterilní, precizní, analogový zvuk pro něj není hlavní doménou. Umí ho simulovat, ale pořád je z něj jasný, že to je digitál. Trochu lépe to umí Nova Delay, který má ono "kouzelné" točítko volící mezi analog, tape a digital charakterem (teď se snad nepletu s tím tape).
citizen.one píše:mel by fungovat ve smycce vzdycky ,pokud teda funguje smycka...
Kinx píše:citizen.one píše:mel by fungovat ve smycce vzdycky ,pokud teda funguje smycka...
uplne ne, nektery na to proste nejsou navrzeny. treba DL4 od line6 je urcena vyhradne pred aparat, sam vyrobce to zminuje ve FAQ na strankach (ma to vycurane az nekde docela hluboko v dokumentaci). to samy si myslim o tech starejch masinach, muzou ve smycce blbnout.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků