od panedge » 11.10.2009 5:20
Little.Sick.Fish píše:panedge píše:turbo_MaCk píše:já třeba tap nepoužívám...
Já ti věřím,ale tak ho máš jen potichounku nebo tak že jo,jinak to musí bejt přesně to tam pak nesedí
Je vidět, že máš Edge v avataru

to je úplně jedno, že to nesedí, ozvěna přece nemusí sedět do tempa. Samozřejmě třeba Edge ho používá do rytmu, to žádná, ale to není jediné použití.
Ne to není jedno,pokud ti de o ozvěnu spíš teda echo ,což si představuju jako spíš větší reverb ten může bejt třeba trochu mimo rytmus,je to jen takový zastření nebo taj něco,kdežto klasickej delay ,kterej jede už nahlas musí bejt v rytmu,zkus si zahrát s nějakou písní a zkus si to natapovat nebo si zjisti čas jakej má bejt vůči BPM a pak si ten čas rozhoď a přidej nebo uber třeba jen 30 ms a pak zjistíš ,že je to prostě mimo rytmus...Ano můj guitar Hero je Edge

,jinak třeba v určitejch odnožích alternativní hudby,nebo co já vím v určitejch písních to může bejt rozhozený záměrně,ale primárně by to mělo bejt v rytmu
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300