![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nero píše:To by mě asi spíš zajímalo, co ten pískot způsobovalo. V podstatě to mohly být špatně stíněné kabely a elektromagnetické ruchy v okolí nebo třeba špatné napájení.
Každopádně u tohohl efektu je jeden zásadní problém - delay je před zkreslením, což není úplně praktické.
Nero píše:Jasný - já jen narážím na to, že problém nutně nemusel být chybou efektu. A i kdyby, prostě jde jen o smůlu, že jeden konkrétní kus začal blbnout. Kolikrát se to samé stane u mnohem dražších výrobků výrazně renomovanějších značek. Takže si nemyslím, že je fér dělat nějaké všeobecné závěry na základě jedné zkušenosti.
rudie píše:Na kytarách.cz mě zaujal efekt DGAlber DD-100 opravdu nevšední spojení Distortion+Delay něco podobného se jentak nevidí, na kytarách byla sleva 58% (pc 2350kč po slevě necelý tisíc)tak jsem neváhal a vyskoušel jsem to... Když mi to nadruhý den přišlo tak jsem se nestačil divit co to za ty peníze umí. Krásně znějící distortion a delay uměl přesně to co jsem očekával. Nicméně po pár hodinách hraní jsem najednou slyšel slabé pískání (při vyplem delay) když jsem delay zapl bylo to jak siréná a hodně nepříjemná prostě se to seklo a jen pískalo. Po pár hodinách to přestalo ale během 5ti minut opět. Efekt vracim a od teto firmy už radši nechci nikdy nic vidět. Veděl jsem žře je to činska značka, ale nečekal jsem že po pár hodinách hraní to odejde.
speed8 píše:Nemá někdo zkušenosti s touhle pedálovou ladičkou? http://kytary.cz/dgalber-at-pro/HN111234/
Kov za super cenu.......
dalabo píše:rudie píše:Na kytarách.cz mě zaujal efekt DGAlber DD-100 opravdu nevšední spojení Distortion+Delay něco podobného se jentak nevidí, na kytarách byla sleva 58% (pc 2350kč po slevě necelý tisíc)tak jsem neváhal a vyskoušel jsem to... Když mi to nadruhý den přišlo tak jsem se nestačil divit co to za ty peníze umí. Krásně znějící distortion a delay uměl přesně to co jsem očekával. Nicméně po pár hodinách hraní jsem najednou slyšel slabé pískání (při vyplem delay) když jsem delay zapl bylo to jak siréná a hodně nepříjemná prostě se to seklo a jen pískalo. Po pár hodinách to přestalo ale během 5ti minut opět. Efekt vracim a od teto firmy už radši nechci nikdy nic vidět. Veděl jsem žře je to činska značka, ale nečekal jsem že po pár hodinách hraní to odejde.
Kdybys koupil Zoom G2 ten má efektů víc za jenom 2500. Výrobní cena musí být pár šupů když 10 náročnější fotopřístroj stojí stejně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků