Wocass píše:Jediné co mě napadá je, zkusit se zeptat nějakého opraváře co by to mohlo být, popřípadě jestli se vyplatí oprava. Aby nakonec neřekl cenu větší než-li za novej.
Nebo drasticky, ale opravdu nevím co to udělá. Zkusit ten starej z toho vyhodit resetovat to aby byl uplně čistej a nepřinstalovával se, ale jen se nahrával. Tu chybu, že jej to odpojí může dělat ten špatnej firmware tak aby prostě tam žádnej nebyl. Ale nevím zda pak se to dá připojit a natáhnout tam nějakej.
Ptal jsem se u výrobce, a ten mi poradil, že mam držet zároveň tlačítko edit up(horní)+nožní spínač up(druhý zleva) a za současného držení těchto spínačů zapnout do elektriky. To sem udělal, na displeji se nejprve objevil nápis RP350 a pak ver1.3, což byl ten firmware který jsem tam měl původně. Pak displej zhasnul. Pak jsem znova provedl update a dostal jsem se až na 3% a pak to zase zkolabovalo. Začínám si myslet, že je problém v počítači. Zřejmě by to chtělo přeinstalovat. Nemáte někdo propojenej PC s RP-čkem? Jak se vám chová? Možná kdyby jste byl někdo(od prahy na jihovýchod) ochotnej zkusit připojit moje RP k vašemu PC a pak zkusit update, že by se to povedlo. Jinak všem doporučuju nepouštějte se do updatu. Stačí jeden blbec kterej se nechal návodem přesvědčit, že by to mohlo být prima udělat update. Vždyť je to "jen" pár minut, že. No a výsledek je ten že teď můžu hrát na starý malý kombo. Asi sem tu lekci ale potřeboval. Už nebudu do ničeho co funguje rejpat.