// Ještě jsem chtěl dodat že budu mít kytaru Fokus LP, a chtěl bych hrát jak rock a ten tvrdší styl tak i jemnější a právě proto chci tohle
Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Teorge píše:Vyzkoušej Blackstar HT-Dual, umí čistý zvuk, crunch a distortion. Hodně chválená krabička a teď ji tady prodává Nero za celkem slušnou cenu.
VFiser píše:Kruci, kdyby nebyly ty blbý Vánoce tak sem to vzal.Sice jsem se tady chtěl dozvědět zdali vůbec něco takového je, ale jak jsem koukl na to tržiště na ten Blackstar od Nera za 3300,- bych to bral hned, nový stojí 4800,-
Hold peníze šli na dárky, ale pokud ho budeš mít v lednu stále volný (ke konci ledna) tak bych se ti ozval a koupil ho jak budu kupovat kytaru. Podle videa přesně podle mích požadavků i když počítám že na mém Crate a kytaře Fokus pro kterou pojedu v lednu to bude horší ale opravdu se mi to líbí. Díky moc.
miro píše:spojení efektová krabička (i když lampová) s tranzistorem nebude pořádně fungovat.
miro píše:VFiser píše:Kruci, kdyby nebyly ty blbý Vánoce tak sem to vzal.Sice jsem se tady chtěl dozvědět zdali vůbec něco takového je, ale jak jsem koukl na to tržiště na ten Blackstar od Nera za 3300,- bych to bral hned, nový stojí 4800,-
Hold peníze šli na dárky, ale pokud ho budeš mít v lednu stále volný (ke konci ledna) tak bych se ti ozval a koupil ho jak budu kupovat kytaru. Podle videa přesně podle mích požadavků i když počítám že na mém Crate a kytaře Fokus pro kterou pojedu v lednu to bude horší ale opravdu se mi to líbí. Díky moc.
Nechci Ti brát iluze a Nerovi kazit obchod, ale spojení efektová krabička (i když lampová) s tranzistorem nebude pořádně fungovat. Asi dojde možná k nějakému zlepšení, ale revoluce se konat nebude.
Vyzkoušeno. V zápětí po prožitém zklamání jsem tranzistor prodal a na doma si nechal postavit malou jednokanálovou lampičku od mmjuze, která hraje naprosto úžasně, a s Blackstarem tvoří 3 kanálové kombo.
VFiser píše:Na kolik to vyjde to jednokanálové kombíčko ? Řekněme 40-50 W ?
Jester píše:miro píše:spojení efektová krabička (i když lampová) s tranzistorem nebude pořádně fungovat.
Mám stejnou zkušenost.
wikxzen píše:Nejvyšší čas šetřit na lampový aparát.
Nero píše:Jde jen o to, jak se nadefinuje "fungování". Pořád z toho poleze lepší zkreslení, než jaké zvládne většina tranzistorů. Samozřejmě to nemůže hrát jako celolampa, ale posun ve zvuku tam dost pravděpodobně bude.
Mám zkušenosti s lampovými efekty před Rolandem Cube a rozhodně bych netvrdil, že si tím člověk nepomůže.
Nero píše: Nicméně pokud chce člověk pořádné zkreslení, tak taková lampa ho vyjde znatelně dráž.
Uživatelé procházející toto fórum: Arnie a 1 návštěvník