![]() |
![]() |
![]() |
|
|
to nebude SW, ale HW... ta zvukovka HD realtek s original ovladacema v realtime nejede. Teoreticky muzou pomoct Asio4all ovladace. Prakticky jsem je ale nikdy nevidel poradne fungovat. Nekdo zde ma treba jinou zkusenost a poradí ti. Já bych se na integr. kartu vykašlal a radsi bych zakoupil nejakou uplne nejlevnejsi ASIO kartu v USB verzi... http://kytary.cz/zvukova-technika/studio-recording/audio-interface-zvukove-karty/usb/?SE5078:0:0:1:0Crowley píše:zvukovka HD realtek
Smrťokvítek píše:Můžu mít skromný dotaz na co potřebuješ PC distortion když máš Mesu (podle podpisu) ?![]()
Jestli chceš něco na doma tak kup kombíčko přes PC to kazí styl. Hraje to moc pěkně a pak na aparátu zjistíš, že to nějak nehraje.
Pumlitch píše:Já mam NTB Acer 3000 s integrovanou zvukovkou, asi 2 roky starý a fakt žádný výkvět techniky a Amplitube 2 mi po instalaci ASIO kodeku jede úplně krásně. Doporučuju tem kodek zkusit, někde na fóru je na to myslim link.
Pumlitch píše:nemáš zač. Kdyby se ti podařilo nějakým způsobem v kompu nahrávat zvuk vycházející z Amplitube, tak napiš, rád se přiučim.
Caggan píše:klidně přes audacity, a nedáš tam mikrák ale Stereo mix nebo tak nějak
Uživatelé procházející toto fórum: Arnie a 1 návštěvník