![]() |
![]() |
![]() |
|
|
eugeene píše:ladička
hardcore guitarist píše:eugeene píše:ladičkaZkus třeba Pro Co-Rat
Lisnik píše:zdravim, nemohli byste mi poradit nejaky efekt, ktery by se hodil pro hodně melodické sola, zejmena u rockových balad? kdyz je hraju bez efektu tak to zni jako bych mel rozladenou kytaru.... Diky
thomas19 píše:DS-1 a nejaky delay..
Tvůj kaliscký příspěvekJoey píše:hardcore guitarist píše:eugeene píše:ladičkaZkus třeba Pro Co-Rat
Neser!!!už mě to připomíná kup MT-2, hej MT-2 by mohla být v klidu, mohl bys zkusit MT-2...
Asanoth píše:ja se v tom nevyznam, ale reverb jednoznacne![]()
hele, efekt na sola, chapes rozdil mezi solem Claptona, Blackmora, Djanga a Hammeta?![]()
to bys nejdrive mel upresnit
Red Bull píše:pro začátek na sóla - krkovej HB + nějakej lepší distortion nebo ovedrive.Zkreslení se dá ubrat když stahujete volume takže se dá najít pěknej zvuk.Nebo alepspoň u mojí lampy to tak je - tranďáky tolik na korekce kytary nereagujou bohužel
Red Bull píše:tranďáky tolik na korekce kytary nereagujou bohužel
Red Bull píše:To neříkám že neragují,ale věř že na lampě ještě mnohem víc, a taky mam zkušenost že 500 kohm poťáky reagují více
A equalizer by to nespravil?Kamahl píše:Red Bull píše:tranďáky tolik na korekce kytary nereagujou bohužel
Zrovna dneska sem ze svojí vybavy vyloudil naprosto boží sound, nikdy předtím se mi to tak pěkně nepovedlo - krkovej HB, volume na kytaře na půlku, tone na maximum, na kombu zvýrazněné středy. "Crunch is THE word."
Takže u mě asi korekce kytary reagují.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků