Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Freeze delay na Korg AX3000G

Pedály, multiefekty, procesory, syntetizátory, ...

Freeze delay na Korg AX3000G

Příspěvekod charliealpha » 2.08.2010 19:29

V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnout :-D Evidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý :-D Která možnost je správně? Děkuji.
charliealpha

Re: Freeze delay na Korg AX3000G

Příspěvekod miro » 2.08.2010 21:00

charliealpha píše:V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnout :-D Evidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý :-D Která možnost je správně? Děkuji.

Předpokládám, že všechno ostatní nastavení - správné přiřazení ke control pedálu, mix více než na nulu - máš v cajku? Jinak by to mělo fungovat, tak, jak píšeš:

http://www.korg.com/uploads/Support/AX3000G_E2_633651977349500000.pdf

Jsem momentálně týden po stěhování do nového bytu, takže kde je můj Korg neví možná ani moje drahá sedmiosmina. Jakmile ho objevím, zkusím a dám vědět.

M.
Greco Les Paul 1981; Ibanez GRG 170DX (Upgrade: SD SH1, SSL-2,SH4) Vintage VEC 1100N
Hughes Kettner Statesman Dual EL84, 4W mrňous od Mmjuze
Korg pitchblack; Nova Repeater; Visual Sound Open Road & Liquid Chorus; zdroj 8x10Vx100mA; Digitech JamMan; MI Audio Crunch box; Radial Big shot PB1; Electronic Orange Scarface, T-Rex Octavius
Cort B4, Ibanez SWX 65
miro

Příspěvekod charliealpha » 2.08.2010 21:56

Děkuji za dobré zprávy, nejsem dement. Freeze je skutečně rozbitej. Mašli si kvůli tomu házet nebudu. Pozdravuj sedmiosminu...teď nevím, jestli si myslel kytaru, nebo přítelkyni :mrgreen:
charliealpha

Příspěvekod pupack » 2.08.2010 22:10

nastav si minimum u pedálu na 100, teda pokud uz si to nezkousel :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack

Věk: 32

Zpět na Kytarové efekty