![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Buldokill píše:Upřesním to: ptám se proto, abych zjistil co je to zač , a jestli má, nebo nemá cenu se o koupi toho kousku zajímat ne pro jeho finanční hodnotu, ale v rámci použitelnosti. Tím "vzácnějším kouskem" mám na mysli, že to už asi nikde na obchodě neuvidíte a málokdo ho bude mít v boardu.
citizen.one píše:no jak myslis, tenhle pedal jsem zkousel s kdecim u kamarada v nemecku, ktery ma podstatne rozsahlejsi sbirku efektu a navrch i kytar a aparatu. A opravdu se tam leccos dalo dostat, nicmene rozhodne to nebylo na uzivani v live boardu.
citizen.one píše:primluvil bych se za to, aby moderatori takova temata rovnou mazali.
citizen.one píše:copak o to, kdybych to tak opravdu chtel, tak mi to nikdo nevyfoukne, nebo za silne nadnesenou hodnotuale jak pisu vyse, zajem mam...
spis to je o tom, ze at uz me nebo komukoli jinymu to zvedne nakupni cenu. Z hlediska solidarity se neda domluvit, ze jednu aukci vyhraje jeden a nejakou dalsi treba nekdo jinej. Proto je myslim nejlepsi veci odkazujici na aukce mazat. Tim nejen me,ale komukoli dalsimu u kterykoli jiny dalsi aukce umoznime ,,fer'' vyhrat. Takhle je to jen o penezich, kdezto normalne i o tom,kdo to sleduje a kdo ma treba stesti ze najde neco nekde zakoplyho.
proto bych jakykoli temata na cesky aukce bez moznosti Kup ted! mazal.
citizen.one píše:copak o to, kdybych to tak opravdu chtel, tak mi to nikdo nevyfoukne, nebo za silne nadnesenou hodnotuale jak pisu vyse, zajem mam...
spis to je o tom, ze at uz me nebo komukoli jinymu to zvedne nakupni cenu. Z hlediska solidarity se neda domluvit, ze jednu aukci vyhraje jeden a nejakou dalsi treba nekdo jinej. Proto je myslim nejlepsi veci odkazujici na aukce mazat. Tim nejen me,ale komukoli dalsimu u kterykoli jiny dalsi aukce umoznime ,,fer'' vyhrat. Takhle je to jen o penezich, kdezto normalne i o tom,kdo to sleduje a kdo ma treba stesti ze najde neco nekde zakoplyho.
proto bych jakykoli temata na cesky aukce bez moznosti Kup ted! mazal.

citizen.one píše:ok, tak se tesim az objevis neco zajimavyho, das to sem, a ja nebo nekdo jinej ti to vyfoukne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník