od lubos » 11.10.2011 11:27
Těch možností je tam několik. Osobně používám režim, kdy mám k dispozici všech 10 presetů v každé bance. Banky se dají přepínat buďto delším přidržením pedálu s konkrétním číslem, nebo režim, kdy se banky nahoru-dolů přepínají 5-kou a nulou ( v tom případě je v každém banku k dispozici 8 presetů), popř.jako další příslušenství je modul jen na přepínání bank.
Ovládám s tímto pedálem 3 různé aparáty a zatím jsem nenašel problém. Kromě jiného tím přepínám i kanály a jump na sóla na aparátu (klasické hlavě která nemá midi). Má to samostatné smyčky na další efekty a všechno se dá namíchat-naprogramovat dohromady. Když jsem pedál poprve viděl naživo, překvapila mě solidní bytelná konstrukce. Vynikající věc je také možnost napájení dalších efektů přímo z pedálu, takže žádný další zdroj v pedalboardu není potřeba.
Od G-labu mám ještě Wah-pad pod kvákadlo a po dosavadních zkušenostech bych se od nich nebál koupit vůbec nic.
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue
Aparát: Marshall JVM205H+1960AV, HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Roland KC 350
Efekty: BD 2, Ibanez TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop EW95V Wah, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA