Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Nemáte někdo zkušenost, jak na G-Majoru nastavit zapínání a vypínání Bypasu pomocí Midi Behringeru FCB1010? Mám to chvilku a tuhle věc jsem v manuálu nikde, nenašel.
Díky moc za rady.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
kramer píše:Taky to udělám tak, že si nastavím clean preset a budu to mít na něm jako bypass.
Měl bych pak ještě jeden dotaz, máš ještě zkušenosti, jakým způsobem si nastavit, abych mohl přes G-Majora přepínat i kanály na hlavě? Vím, že by to mělo jít, ale nevím , jak na to
Steve Yzerman píše:kramer píše:Taky to udělám tak, že si nastavím clean preset a budu to mít na něm jako bypass.
Měl bych pak ještě jeden dotaz, máš ještě zkušenosti, jakým způsobem si nastavit, abych mohl přes G-Majora přepínat i kanály na hlavě? Vím, že by to mělo jít, ale nevím , jak na to
Musíš si to nastavit v každém presetu zvlášť -> na předním panelu G-majoru je tlačidlo LEVELS ALL/RELAY 1+2. To zmačkneš a postupně dvěma relátkama (nebo jestli používáš jen jeden čistej/zkreslenej tak jedním) nastavíš kanál na hlavě. Dáš STORE a uloženo...
Jo a musíš mít propojen G-major se zesíkem, ale to asi máš vid?
kramer píše:Steve Yzerman píše:kramer píše:Taky to udělám tak, že si nastavím clean preset a budu to mít na něm jako bypass.
Musíš si to nastavit v každém presetu zvlášť -> na předním panelu G-majoru je tlačidlo LEVELS ALL/RELAY 1+2. To zmačkneš a postupně dvěma relátkama (nebo jestli používáš jen jeden čistej/zkreslenej tak jedním) nastavíš kanál na hlavě. Dáš STORE a uloženo...
Jo to mám přes efektovou smyčku, nemusí to být propojený ještě speciálním kabelem přes vstup switch a na zesíku do vstupu na footswitch? Jsem v tom začátečník
kramer píše:Steve Yzerman píše:kramer píše:Taky to udělám tak, že si nastavím clean preset a budu to mít na něm jako bypass.
Jo to mám přes efektovou smyčku, nemusí to být propojený ještě speciálním kabelem přes vstup switch a na zesíku do vstupu na footswitch? Jsem v tom začátečník
Steve Yzerman píše:V tomhle případě jo. FADE to taky takhle má (jeden konec STEREO kterej prdneš do G-majoru a na druhý konce dva MONO jacky, který dáš do zesíku). U mě to nešlo (resp. šlo by, ale musel bych se v tom vrtat).
kramer píše:Steve Yzerman píše:V tomhle případě jo. FADE to taky takhle má (jeden konec STEREO kterej prdneš do G-majoru a na druhý konce dva MONO jacky, který dáš do zesíku). U mě to nešlo (resp. šlo by, ale musel bych se v tom vrtat).
Tak to by sloa prodává se takovej kabel normálně? nebo se musí nějak vyrobit? Proč to u tebe nešlo? Hlava ti nepodporuje midi?
Fade píše:Bude umět.
Fade píše:Taky si ho asi pořídím, protože já ten kabel tahám. Ještě udělat něco s FCBčkem aby se mi napájelo z MIDI kabelu a byl bych šťastný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník