Tak mě napadá další otázka v souvislosti s g-majorem. Lze pomocí gmajoru skokově zvýšit hlasitost? Vím, že tam je funkce boost, kdy se uloží preset s hlasitostí o 4 decibely menší, pokud si to správně pamatuju, a pak při aktivaci funkce bost, se skokově o tuto hodnotu hlasitost presetu zvýší. Nicméně mi jde o jinou situaci.... Na zesilovači mám spínatelnou FX loop. Co se týče zkresleného zvuku jsem nadmíru spokojen a nepotřebuju ho přikrášlovat nějakým efektem (myslím zvuky doprovodů) atd... Efektovat pomocí gmajoru bych chtěl pouze čistý nezkreslený zvuk a decentně sóla. FCBéčkem budu spínat a vypínat FX loop. Jde mi o to, když FCBéčkem přepnu ze zkresleného kanálu, u kterého bude relátkem vyplá FX loop, tedy smyčka ve které je zapojen gmajor, zda pak, když přepnu na zkreslený kanál se zaplou efektovou smyčkou s gmajorem a v něm nastaveným presetem, tak zda gmajor umožnuje v tomto případě skokově zvýšit hlasitost směrem nahoru oproti hlasitostní úrovni zesilovače samotného

Po zběžném odzkoušení mi připadá, že je ten gmajor konstruován tak, že veškerý signál kytary půjde do něho a hlasitosti se budou nastavovat až v něm... Je tam i funkce bypass, ale když je vyplá smyčka, tak je vyplá smyčka

Teď když si to čtu, tak vidím, že je to pěkný maglajz, ale snad to pochopíte

Blbě se mi to vysvětluje...