Jakekoli zkusenosti, pro a proti.
Uvitam jakekoliv info.
Diky.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
dada21 píše:je lepsi si poridit neco takoveho....nebo samostatne efektove krabicky? ?????????????????????
dada21 píše:Ja si furt prve lamu hlavu s tim ze potrebuji spoustu zvuku, zjednodusene na kazdou pisen trosku jine nastaveni delay,chorusu atd... a abych pred kazdou pisni prenastavoval krabiccky a jeste po nich potom skakal-no moc se mi nechce. Penize,ty nikdy nejsou, ale kdyz clovek neco chce tak musi lecos obetovat, ne. Jeste jsem tedy uplne nepochopil to propojeni, v tom smyslu-Koupim Gmajor(treba) a k tomu uz je jedno co koupim za midi pedal nebo je to nejak omezeny, ze treba od nejakejch vyrobcu to spolu nekomunikuje nebo musi byt origo??? Nemam prave ani nejmensi zkusenosti, popripade co je k tomu jeste nutne koupit aby to fungovalo- kdyz tak mi dejte PRSIM nejake konkretni navrhy.
Nejsem zadnej zacatecnik,tak muzete vynechat takovy to"zalezi co chces za zvuk" ja uz si nejak vyberu,jen potrebuji info co vsechno je treba no a pak uz jenom zacit setrit.
Diky moc predem.

dada21 píše:Jinak ten rack na obrazku-to je Tve???
Nezbyva nez rici nadhera!!!
dada21 píše:Doufejme ze ne---uz me nebavi vymyslet jak to vsechno mam skloubit.
S timhle sic nemam zkusenosti,ale snad nejsem zadnej lepl a dokazu si precist navod.....
no potom jeste malickost........naucit se hrat.Ale to az priste.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník