od citizen.one » 27.03.2011 20:17
no tak tyhle jsou takovy docela na jistotu, takze kdyz je koupis na bazaru za rozumno, tak si je aspon prubnes. Tvrdim, ze kazdou vec je treba vlastnit, abys o ni mohl neco vedet, par brnknuti nic nevyresi, doma si to prozkousis jak ve dnech, kdy te to bavi, kdy te to nebavi, s kapelou, bez....s kytarama...nakonec od urcite urovne jsou ,,profi'' pouzitelny kdejaky efekty, mezi nima jsou i takovy pecky, jako treba ty posledni jmenovany, ktery jsou dost odlisny...
momentalne ac jsem v uzkem spojeni s TT, bych doporucil Okko Diablo, sice stoji 5000 a musis ho dotahnout z ciziny, ale je to proste masakr, nejlepsi overdrive na kterej jsem kdy hral, a to jich mam kopec, a na desitky dalsich jsem hral...
pravda je celkem svuj, charakterem jako hotrodded Box of Rock, akorat s vic moznostma...ale da se na nej dat od boutique tonu az po pevnej zkreslenej zvuk...
pravdepodobne stejne jako ja ve finale budes hrat vic na clean (u me jednokanal), pac Diablo GainPlus ma jeste navic gain boost, pricemz se neztrati citelnost, ale jen se to trochu priostri...hraje to rekl bych skoro lip jak kdejakej zkreslenej kanal i dobrejch aparatu...
na vic zastrenej zvuk pak Box of Rock, na tvrdsi OCD, na vys posazenej, takovej trochu vic oldschool, ten OD-SD1, na neco hodne podobnyho to Driven by Tao, akorat ted doladujem vyrobu, takze je to trosku na delsi lokte, je to jemnejsi nez Okko, jinak velmi podobny charakter, coz je trochu paradoxni, protoze jsou vyvijeny paralelne...
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej