![]() |
![]() |
![]() |
|
|
A jakou mas kytaru a kombo? Jestli neni chyba nekde jinde. Ja bych zkusil dat vsecko pokusne na 12 hodin a pak z toho vychazeltom.4th píše:Včera jsem si ho koupil a nějak nemůžu najít pořádej "zvuk". Na dis. to pořád nějak huhlá. Jak tuhle krabicu nastavujete vy? Chci něco tvrdšího, ale aby to znělo, né jen nějaký chlupatý bublání...:-/
Mustard Man píše:Co sem to zkousel tak je to peknej sráčguvnor je lepsi
SHÁNÍM DIGITECH XP300Co myslíš tím "na úkor zvuku" ?turbo_MaCk píše:JH je pro ty kdo chcou větší zkreslení na úkor toho zvuku... ALe myslím že i z něj by se dalo něco vymáčknout. Já bych začal s nastavení Tone na max a ostatní na půlku a dolaďoval
Demilich píše:Co myslíš tím "na úkor zvuku" ?turbo_MaCk píše:JH je pro ty kdo chcou větší zkreslení na úkor toho zvuku... ALe myslím že i z něj by se dalo něco vymáčknout. Já bych začal s nastavení Tone na max a ostatní na půlku a dolaďoval
SHÁNÍM DIGITECH XP300Přesně tak! Skoro nachlu stejné jako moje osobní zkušenost (jsem majitel jednoho).neneo píše:Na Jackhammer jsem hrál cca 3 roky. Resumé je následující: Mód Distortion je na h***o. Nevýraznej, zahuhlanej. Nepoužil jsem ho nikdy. Zato Overdrive se povedl. Měla to být údajně napodobenina JCM800, legendy největší. A opravdu se dá využít od jemně blues doprovodu až po lead. Krabka sama o sobě nabízí hodně širokou paletu zvuků, hlavně díky úpravě frekvencí a středů (freq a contour). Osobně jsem je měl často nastaveny podobně jako je v manualu u presetu LEAD. Chce si s tím pohrát.
Na závěr, nesmíte k***a zapomínat, že když budete mastit potichu, nedostanete žádnej zvuk ani z G Major. Takže vohulte aparáty a Jackhammer začne zpívat!
SHÁNÍM DIGITECH XP300aaasdfggg píše:Jo, tak dneska mi prisel muj JH1 a musim rict ze kdyz jsem ho zapojil do komba tak jsem se FAKT NASRAL a myslel si ze to cele rozflakam. Zvuk byl DESNY ALE FAKT desny! Ani trochu vyraznej prozte zmolek jak nekteri pisou. Jenze me to nedalo a kurna steloval jsem z tim asi hodinu a najednou DUP a vysteloval jsem si tam par tak krasne zkreslenych zvuku ze to neni mozne...!!!
od krasne stareho heavyku az po takovej metalek... je to fakt jenom o stelovani.
DOPORUCUJU...
tom.4th píše:aaasdfggg píše:Jo, tak dneska mi prisel muj JH1 a musim rict ze kdyz jsem ho zapojil do komba tak jsem se FAKT NASRAL a myslel si ze to cele rozflakam. Zvuk byl DESNY ALE FAKT desny! Ani trochu vyraznej prozte zmolek jak nekteri pisou. Jenze me to nedalo a kurna steloval jsem z tim asi hodinu a najednou DUP a vysteloval jsem si tam par tak krasne zkreslenych zvuku ze to neni mozne...!!!
od krasne stareho heavyku az po takovej metalek... je to fakt jenom o stelovani.
DOPORUCUJU...
Tak sem hoď nějaké schémo nastavení!Já jsem byl ze začátku taky zklamanej.... teď ho mám jen je jeden druh zvuku, ale chce si to zvyknout a taky přidat volume na kombu no... I když za Metal zounem trochu pokulhává... když je mám vedle sebe, tak je to boj, kterej zapnout...

- HD500 -
marshall class 5, tubemaister 18 atdUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník