Mám Tech 21 TM 30 - je to famózní malé 100% analogové (tranzistorové) kombo se spoustou možností nastavení (vč. silného zkreslení)...jenže je jednokanálové.
Zatím jsem hrál bez pedálů a mezi písničkama kroutil knoflíky.. s tím už si ale nevystačím a potřebuju nějaký pedál.
A tady trochu narážím: tohle kombo je údajně docela vybíravé, pokud jde o pedály, a musím tomu dát za pravdu: zkoušel jsem MXR distortion+ (bez tónovky a na všech pozicích hrozně uprděné), MXR distortion III (to celkem šlo, ale taky nic moc...), Carl Martin Rock Drive (s gainem na nule příjemný zvuk, ale strašně osekané basy, přidáním gainu je to pak hodně "gritty") a naposledy Cool Cat Drive v2 (sytý zvuk s basama, ale zase celkem fuzzový zvuk, a to i s gainem na nule - s gainem naplno je to děs) - výsledek tedy nic moc.
Co hledám - pokud možno čitelné a hřejivé zkreslení, žádný metal nebo hi-gain distortion. Nemělo by to být do fuzzu. Jasně že kdybych šeldo lampového komba, vše by bylo jednodušší, ale bydlím v paneláku a ten trademark je prostě skvělý - nahlas i potichu.
Měli byste nějaký tip? Když to zobecním, jaké OD pedály fungují s tranzistorovými komby?