Nemáte někdo nějaké zkušenosti s wah-wah pedály od George Dennise? Na netu jsem moc ukázek nenašel (když ano, tak v malé kvalitě) a naživo jsem to ještě neviděl... Jak si tyhle kvákadla stojí oproti těm od Dunlopu, Morley, Voxe atd.?
Díky.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Mahoney píše:GD wah používá Michal Pavlíček...to si myslim trochu něco o té značce vypovídá
georgik píše:obnovim.. nemate niekto skusenosti s GD 45 FTB??dakujem
Little.Sick.Fish píše:Vlastním ho. Je to můj první wah, takže napřímo nemůžu porovnat s ostatními, ale je to trochu něco jinýho, než jsem původně čekal. Má hodně agresivní zvuk, hodně výšek a středů.
georgik píše:tak sa dohodnitealer nie...este prosim o nejake nazory
Mahoney píše:GD wah používá Michal Pavlíček...to si myslim trochu něco o té značce vypovídá
Cybermuff píše:Já měl GD Elite Wah, tedy s TB a dvojitou optikou. Ta dvojitá optika je super, komu kvákalo optický kvákadlo s jednoduchou optikou na rozpálený letní stage míň ví, o čem mluvím. V některých polohách se mi průběh líbil, ale nelíbil se mi na spodku, takže jsem nakonec ho dal pryč a dál používám Voxy a Cry Baby jednoduchý starý systémy - dva tranzistory a jedna cívka jsou pro mne to pravý ořechový na kvákání.
Jinak strašně moc žralo baterky. Na kvákadlo neuvěřitelně. To bude asi daň za spotřebu relé pro TB a Ledky na optiku...
Uživatelé procházející toto fórum: ikoitep a 1 návštěvník