Mimo toho, že to je multiefekt, tak je to i
"(dvoukanálový) procesor se dvěma samostatnými signálovými cestami. Můžete tak obsloužit kytaru i zpěv (nebo kytaru a basu) najednou".
=> a má to i mikrofónní preamp? (rsp. ho simuluje?)
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Michal.K píše:Takže to mám chápat tak:
1. že vlastně tam jenom napojím mikrofon, nahodím na něj efekty?
a součastně můžu zpívat i hrát na se 2 efektovanými kanálmi součastně?
=> nahradí mi to nejen efekty (příp. kombo), ale taky mikronní preamp, mikrofónní efekty
2. zárověň to slouží jako 2 kanálová zvuková karta, na které můžu nahrávat oba kanály ve stejnou dobu?
Computer recording enthusiasts will want to exploit POD Farm plug-in, a free download that provides a crucial collection of AU/RTAS®/VST® POD tones, as well as the USB 2.0 connectivity for multi-channel recording and the S/PDIF Stereo Digital Audio Output.

pavlii píše:Ufffff....teda já musím mít echt dobrou náladu, když jsem se pustil do studia tohohle![]()
![]()
P.
po USB je možno nahrát až 8 stop (1+2 hlavní výstup, 3+4 Tone 1 ve stereo, 5+6 Tone 2 ve stereo, 7 sumace všech vstupů svedených do Tone 1, 8 sumace všech vstupů svedených do Tone 2)

Michal.K píše:Jo už chápu, dík. (já si neuvědomil, že ty čísla co jsi psal předtím, že to si počítáš ty stopy).
Otázka ještě k té dávné diskuzi.
Myslíš, že je tohle lepší řešení, jako kupovat nějakou tu USB zvukovku od M-Audia (Mobile Pre) + používat jen softwarové simulace a pak dál kupovat něco na mikrofon, efekty na mikrofon, mixák a pod.
=> tohle by mohlo být taky řešením, které by mohlo zabít obě muchy rsp. víc (multieffekt, zvukovka, micr. premp, efekty na mikrofon) v jednom, ne?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků